Dronken moeder veroorzaakt aanrijding in Paramaribo waardoor haar baby zwaar gewond raakt

dronken Paramaribo
Ze reed in de auto met haar 8 maanden oude baby. En veroorzaakte een ernstige aanrijding in Paramaribo

[quads id=1]

Het erge is dat de chauffeur van de andere auto ook dronken was. Hoe is het mogelijk? Weten mensen echt niet dat rijden met alcohol op dodelijk is?
Aanrijding in Paramaribo

Dronken automobiliste in verzekering gesteld na aanrijding.De verkeersunit van Regio Midden heeft op woensdag 13 maart het rijbewijs van de 27-jarige automobiliste Santoecha A. ingevorderd en haar in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Santoecha nam op woensdag 13 maart, onder invloed van alcohol, deel aan het verkeer en reed een ander voertuig van achteren aan.

Geen rijbewijs

De bestuurder van het ander voertuig, die niet in het bezit is van een rijbewijs, bleek eveneens in beschonken toestand te verkeren. Hij kwam met de schrik vrij.

Baby van 8 maanden

Santoecha reed met haar 8 maanden oude baby in de auto. Beiden liepen letsels op. Zij en haar kindje werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo. De baby heeft een beenfractuur opgelopen. Santoescha heeft geen zwaar lichamelijk letsel opgelopen.

[quads id=1]

Beide bestuurders zijn na te zijn ontnuchterd voorgeleid. De benadeelde van de aanrijding is beboet voor het rijden onder invloed van alcohol en het besturen van een auto zonder rijbewijs.

Zij is opgesloten

Santoecha daarentegen is, na overleg met het Openbaar Ministerie, in verzekering is gesteld door de politie; omdat zij onder invloed van alcohol betrokken raakte bij een aanrijding waarbij iemand anders, in dit geval haar kindje, zwaar lichamelijk letsel opliep.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.