Meisje uit Suriname zegt ontvoerd en misbruikt te zijn nadat haar moeder haar uit huis zet

zus Paramaribo
Moeders, zet je kinderen niet zomaar op straat. Dit meisje uit Suriname is nadat ze door haar moeder uit huis is gezet in contact gekomen met een zekere Adam.

[quads id=1]

Adam zou haar in huis hebben genomen en haar tegen haar wil daar vast hebben gehouden. Ook zegt ze omgang met hem te hebben gehad. Bekijk het bericht voor mee informatie.
Rechtszitting in Suriname

Aanklager eist drie jaar cel in zedenzaak Suriname. Adam P. hoorde op de rechtszitting van maandag een celstraf van drie jaar tegen zich eisen. Hij wordt ervan verweten dat hij van 2 maart tot 11 maart vorig jaar een meisje in Marowijne te Suriname intiem heeft misbruikt.

[quads id=1]

Meisje uit Suriname

Ook zou hij haar hebben onttrokken aan het wettig gezag. Officier van justitie Shanta Mahadew zei dat het meisje van huis weg was, nadat haar moeder haar uit huis had gezet. Al huilend kwam het slachtoffer de verdachte op straat tegen. Adam P. vroeg aan haar waarom ze huilde.

Ze was uit huis gezet

Ze vertelde dat haar moeder haar uit huis had gezet en dat ze naar haar zus zou gaan.

[quads id=1]

Toen besloot de verdachte haar naar de zus te brengen, maar hij bracht haar eerst naar zijn woning. Hij had vervolgens omgang met haar. Een buurvrouw zag het een en ander toen.

Hij had omgang met haar

Het meisje legde gedetailleerde verklaringen af over de woning en de manier waarop hij omgang met haar had. Hij zou het meisje tegen haar wil in de woning hebben gehouden.

[quads id=1]

Tegen haar wil

In de rechtszaal zei Adam P. echter dat hij het meisje nooit eerder heeft gezien. Volgens hem legt zij bezwarende verklaringen tegen hem af. Ook ontkent hij dat hij omgang met haar had. Deze zaak staat voor 1 april weer op de rol.

Geschreven door Wanita Ramnath
Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.