Man met vuurwapen mishandeld door 4 gemaskerde mannen in Suriname politiebericht

criminelen Paramaribo
Een man uit Suriname is tijdens zijn werk mishandeld en gekneveld achtergelaten door 4 gemaskerde mannen.

[quads id=1]

Ze gingen er vandoor met meerdere spullen, een auto en geld. Bekijk onderstaand politiebericht voor meer informatie.

Wachter overvallen door vier gemaskerde mannen in Suriname. De wachter M.G. werd in de vroege ochtend van maandag 11 maart bij een zand put te Groningen in Suriname overvallen door vier gemaskerde mannen en gekneveld achter gelaten.

[quads id=1]

Te Groningen in Suriname

Onderzoek wees uit dat de verdachten een berghok hadden opengebroken waarna zij met een lasmachine en een brander vandoor gingen.

Nadat de verdachten de goederen hadden weggenomen, zijn deze goederen in het voertuig van de benadeelde geladen, waarna de verdachten met de gestolen goederen en auto vandoor gingen.

[quads id=1]

Goederen gestolen

Op een bepaald moment konden zij zich niet verder verplaatsen met het voertuig, omdat dat vast kwam te zitten. Zij lieten de auto achter waarna zij te voet verder gingen, met medeneming van de lasmachine, de brander en een geldbedrag in Surinaamse Dollar dat in het voertuig was.

[quads id=1]

Mishandeling

De wachter heeft met een vuistvuurwapen slagen moeten incasseren op het hoofd. Aan de opsporing van deze verdachten wordt gewerkt. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.