Lichaam gevonden met schotwond en brief te Paramaribo zelfmoord of toch moord na gijzeling?

Paramaribo Noord
Gisteren werd het bericht gepubliceerd dat er een lichaam gevonden was in Paramaribo met een schotwond.

[quads id=1]

Volgens de eerste berichten leek het op zelfmoord. Het bericht uit de krant vandaag beweert dat het zou gaan om een gijzelingsdrama met moord als gevolg. Lees hier het bericht uit de krant. We wensen de familie sterkte.
Moord Paramaribo

Lijk met schotverwonding aangetroffen in voertuig. De politie van Paramaribo kreeg dinsdag een melding van een lijk met schotverwonding in een voertuig aan de Kleinestraat. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het gaat om het slachtoffer Premcharan.

[quads id=1]

Losgeld in USD

De zoon van de overledene maakte dinsdag een melding via de Command Center dat er USD 10.000 losgeld is geëist. Volgens de zoon had zijn vader hem rond half 12 overdag gebeld en gaf daarbij aan dat hij is gegijzeld.

Hij moest de geldsom aan de Gomperstraat te Paramaribo bezorgen. Volgens de zoon was de vader op die bewuste dag naar de bank om geld te lichten. Niet lang daarna werd de zoon gebeld door Kapitale Delicten.

[quads id=1]

In een voertuig gevonden

Het ontzielde lichaam van Premcharan in zijn voertuig, een Isuzu D-Max, aangetroffen aan de Kleinestraat.

We wachten het officiële politiebericht af voor meer informatie

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.