We wonen in bij mijn schoonmoeder in Paramaribo en nu wil ze ons eruit zetten anoniem

schoonmoeder Paramaribo

Goedemiddag familienieuws, mijn naam is Sheena uit Paramaribo. Ik ben getrouwd met Rohit.  Ik wilde mijn verhaal kwijt en adviezen hieromtrent. We hebben namelijk problemen met mijn schoonmoeder

[quads id=1]

Schoonmoeder in Paramaribo

Het is zo dat mijn schoonmoeder een vriend heeft. Mijn man en ik woonden bij haar in huis. Mijn man had moeite met accepteren omdat hij de man is van iemand die hij heel goed kent van het werk. Juist, mijn schoonmoeder is dus buitenvrouw van die man. Het hele gedoe veroorzaakte heel veel ruzies en we zijn toen verhuisd uit Paramaribo. Kijk, beiden moesten we nog verder studeren en in een huis vol met ruzies en spanningen zou het echt niet lukken.

[quads id=1]

Verhuisd uit Paramaribo

We waren weg en ze had altijd nog problemen met ons. Dan belt ze om te klagen over ons. Dan zit ze de familie klachten te geven. Ze zit aan iedereen rond te vertellen hoe slecht we zijn. Inmiddels hebben we onze school afgemaakt en hebben wij ook een kind intussen. Nu willen wij ons focussen op het bouwen van een eigen huis in Paramaribo

Eigen huis bouwen

Op een gegeven moment belde mijn schoonmoeder vaker. ze miste et kind. En ze wilde ook graag in contact zijn met haar kleinkind. Toen dachten wij. Ok, laten wij terugkeren want we moeten bouwen in Paramaribo en waar wij woonden was eigenlijk veel te ver om controle te hebben als wij zouden beginnen met bouwen.

[quads id=1]

Zo gezegd zo gedaan

We hebben afgesproken met haar dat we terug zouden komen naar Paramaribo. Bij haar in huis. We zouden wel het 1 en ander verbouwen zodat we toch onze privacy hebben. We hebben een kamer verbouwd en we maken gebruik van de achterkeuken. Zo hebben we toch onze eigen privé. Met andere woorden. We wonen wel bij haar me we zijn toch apart.

Weer ruzie

Dat ging maar een weekje goed. We kregen al heel snel weer ruzie. Reden waarom. Iets heel stoms. We zijn uitgenodigd bij huwelijk van een familielid en zij niet. Dus daar werd ze boos om. De ruzie is heel erg uit de hand gelopen. Nu wil ze ons per direct uit het huis hebben

[quads id=1]

schoonmoeder Paramaribo
Voorbeeldfoto van Shutterstock

Ze is zelfs een beschermbevel gaan halen bij de rechter. Deze bekende rechter kent mijn schoonmoeder goed, dus zonder dat hij naar ons heeft geluisterd of te vragen naar bewijs heeft hij ons gezegd dat hij ons gat ontruimen. Hij heeft ons afgesnauwd en niet goed behandeld. We moeten eruit!

Met baby op straat

We zitten met onze handen in het haar want uiteraard hebben geen plaats om te gaan nu. We hebben ook een baby. Mijn vraag aan jullie is nu. Kan dit eigenlijk wel zomaar? Mag ze ons zomaar op straat zetten? Met een baby? En kan die rechter zomaar een bevel uitschrijven? Misschien weten jullie waar ik naartoe kan met ons probleem. Want dit is niet normaal toch?

[quads id=1]

Wat kunnen wij in zo een situatie doen? Want nu hebben we helemaal geen onderdak. Alvast vriendelijk bedankt voor jullie welgemeende adviezen. Groeten van Sheena en Rohit en de baby uit Paramaribo

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Moet het leven van een schoondochter echt een straf zijn?

Anoniem: Zijn alle Surinaamse schoonmoeders zo?

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig