Taxi chauffeur in Paramaribo op klaarlichte dag neergestoken door rovers

taxi Paramaribo

Het lijkt wel een script uit een film. Midden op de dag is een taxichauffeur neergestoken door criminelen in Paramaribo. 

[quads id=1]

Hij werd meerdere keren gestoken in zijn hals en arm. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Ben je nog wel veilig als taxichauffeur? Je weet nooit wie bij je in de auto stapt.

Taxi in Paramaribo

Brazilianen steken taxichauffeur neer bij mislukte roof. Twee Brazilianen hebben zaterdag op klaarlichte dag een taxichauffeur overvallen aan de Kleinestraat te Paramaribo. De criminelen hebben een taxi besteld en hebben op een gegeven moment de taxichauffeur getracht te overmeesteren.

[quads id=1]

Kleinestraat te Paramaribo

Tijdens de schermutseling in de wagen heeft een van de daders de taxichauffeur twee steekverwondingen toegebracht aan zijn halsstreek en aan zijn arm. Het slachtoffer is rijdend uit de wagen gesprongen waardoor deze in een bosschage terecht kwam.

[quads id=1]

Daders niet opgepakt

De daders hebben niets kunnen wegmaken. Het gewonde slachtoffer is per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De daders hadden voor de komst van de politie de benen genomen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.