Opgelet vrouw betaalt Euro 600 voor nep goud vlakbij de centrale markt in Paramaribo

goud Suriname

Je gelooft het bijna niet maar er zijn echt nog mensen die goud ‘op straat’ kopen. Deze mevrouw werd flink belazerd door een verkoper in de buurt van de Centrale markt in Paramaribo.

[quads id=1]

Ze betaalde honderden euro’s voor nep goud. Ze wilde een ketting voor haar zoontje maken. Lees het officiële politie bericht voor meer informatie. Beschouw dit bericht tevens als waarschuwing dus deel het met een ieder. Heb jij wel een goud op deze manier gekocht?

Centrale Markt Paramaribo

Gregory ingesloten voor verkoop van nep goud. De 33-jarige Gregory W. is op vrijdag 8 maart door de politie van het ressort Centrum ingesloten voor oplichting.

[quads id=1]

Meerdere hosselaars

Volgens verklaring van een aangeefster begaf zij zich op vrijdag 8 maart in de buurt van de Centrale Markt in Paramaribo, alwaar hosselaars ruw goud en of gouden sieraden opkopen. Dat zij op een bepaald moment door Gregory,W. werd benaderd, die haar vroeg of zij wat had om te verkopen.

[quads id=1]

Ketting voor zoontje

Zij gaf hem te kennen dat zij juist ruw goud wilde kopen om een gouden halsketting voor haar zoontje te maken. Dat Gregory haar aangaf dat hij haar hiermee kon helpen voor de prijs van SRD. 265,- per gram. De aangeefster betaalde Gregory toen Euro 600,- voor wat zij dacht 17 gram ruw goud te zijn.

De aangeefster ging vervolgens met de gekochte stukjes metaal naar een goud opkoopbedrijf om die voor haar te branden tot één geheel. Toen een medewerker van het bedrijf het metaal begon te branden zag hij dat het zwart werd.

[quads id=1]

Nep goud

Hij hield de aangeefster toen voor dat het door haar aangeboden metaal nep goud was.

De benadeelde stapte naar de politie en deed aangifte van oplichting tegen Gregory. Diezelfde dag werd Gregory opgespoord en aangehouden door de politie in Paramaribo.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Bron: KPS

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.