Mijn beminde vrouw, onze moeder en dochter, Vivian Groenhart – Ruimwijk, is overleden in Amsterdam

overleden Amsterdam

Ik hef mijn ogen op naar de bergen:

Vanwaar zal mijn hulp komen?

Mijn hulp is van de Here die hemel en aarde gemaakt heeft

Psalm 121

Advertisements

Met een hart vol verdriet en dankbaar voor alle liefde die wij van haar hebben ontvangen, geven wij u kennis van het plotseling overlijden van mijn beminde vrouw, onze zorgzame moeder, dochter, zus ,schoonmoeder, trotse oma en tante in Amsterdam

VIVIAN LILIAN GROENHART – RUIMWIJK

Geboren Paramaribo 15-12-1956
Overleden Amsterdam 12-3-2019

Vivian hield van kleurrijke kleding, liefst geel

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart

Advertisements


U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.