Mijn beminde vrouw, onze moeder en dochter, Vivian Groenhart – Ruimwijk, is overleden in Amsterdam

overleden Amsterdam

Ik hef mijn ogen op naar de bergen:

Vanwaar zal mijn hulp komen?

Mijn hulp is van de Here die hemel en aarde gemaakt heeft

Psalm 121

[quads id=1]

Met een hart vol verdriet en dankbaar voor alle liefde die wij van haar hebben ontvangen, geven wij u kennis van het plotseling overlijden van mijn beminde vrouw, onze zorgzame moeder, dochter, zus ,schoonmoeder, trotse oma en tante in Amsterdam

VIVIAN LILIAN GROENHART – RUIMWIJK

Geboren Paramaribo 15-12-1956
Overleden Amsterdam 12-3-2019

Vivian hield van kleurrijke kleding, liefst geel

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart
[quads id=1]


U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.