Meisje overleden nadat ze haar telefoon in bad laat vallen buitenland video

telefoon overleden
Ondanks alle waarschuwingen toch weer een meisje overleden door telefoon in bad. Dit geval gebeurde in het buitenland.

[quads id=1]

We blijven dit soort berichten publiceren. Waarom? Om mensen echt bewust te maken van het gevaar: Het is echt levensgevaarlijk om je telefoon tijdens het douchen of baden op te laden. Geef dit ook WEER door aan een ieder! Vooral aan onze kinderen. Lees onderstaan bericht om te lezen wat er is gebeurd. kijk ook naar de video.

[quads id=1]

Telefoon buitenland

Meisje (14) uit het buitenland overleden nadat mobiel in bad valt. Een 14-jarige Russische scholier is op tragische wijze om het leven gekomen toen haar telefoon aan de lader lag terwijl het meisje in bad zat. De ladende telefoon glipte uit de handen van het meisje, viel in het water en zorgde voor een grote elektrische schok.

Ze kreeg een schok

Haar ouders belden een ambulance, maar bij aankomst van het medisch personeel bleek Yulia Vysotskaya al te zijn verdronken, zo meldt Metro UK.

[quads id=1]

’Russisch roulette’

Ondanks waarschuwingen van deskundigen is dit het zoveelste dodelijke incident in één jaar door het gebruik van een mobiele telefoon tijdens het badderen in het land. Elektronisch ingenieur Andrey Sanovsky waarschuwt voor de gevolgen. „Relaxen in bad met een ladende telefoon is als het spelen van Russisch roulette.”

telefoon overleden

Levensgevaarlijk

Afgelopen december stierf vechtsportkampioen Irina Rybnikova (15) toen ze haar iPhone in het stopcontact stopte terwijl ze in het water zat. (zie video) Ook de 12-jarige Kseniya P. overleed thuis in haar bad terwijl ze muziek luisterde.

[quads id=1]

Direct kortsluiting

Yury Agrafonov, het hoofd van de radio-elektronische sectie van de Irkutsk State University waarschuwt nu dat water een goede geleider is. „Daarom ontstond er direct kortsluiting toen de smartphone in het water viel.”

Bekijk hier een video van de overleden vechtsporter:

Geef het door aan een ieder als waarschuwing

Bron: Telegraaf
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.