Lichaam van 54-jarige Premchand dood aangetroffen in voertuig

Paramaribo Noord
Een mogelijk geval van zelfdoding in Paramaribo Noord. De politie heeft het ontzield lichaam van Premchand aangetroffen.

[quads id=1]

Zijn lichaam vertoont een schotverwonding door het hoofd. Tevens trof men een hele lange ‘afscheidsbrief’ aan. Bekijk het bericht voor meer informatie
Paramaribo Noord

De politie heeft sterk het vermoeden dat er sprake is van zelfmoord bij het geval aan de Kleinestraat te Paramaribo waarbij eerder op de dag het ontzielde lichaam van een man in een voertuig werd aangetroffen. Het gaat om de 54-jarige Premchand J.

[quads id=1]

Hij lag in een auto

Het slachtoffer had een schotverwonding door het hoofd. Tijdens het onderzoek trof de politie een zes pagina’s tellende afscheidsbrief aan waarin het motief voor de daad werd vermeld. De wetsdienaren vonden ook een huls en vuurwapen in het voertuig.

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam werd in belang van het onderzoek in beslag genomen door de politie. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitalen Delicten.

Later meer

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.