Echtpaar Creebsburg Dundas uit Paramaribo is 50 jaar getrouwd foto’s

getrouwd Paramaribo

Goudenbruiloft echtpaar Creebsburg-Dundas. Heden viert het echtpaar Creebsburg-Dundas hun gouden bruiloft in het bijzijn van familieleden, vrienden en kennissen.

[quads id=1]

Echtpaar uit Paramaribo

Het echtpaar heeft samen twee zonen en twee dochters, helaas is een zoon reeds komen te overlijden. Het echtpaar belijdt het Roomskatholiek geloof.
Dhr. Creebsburg, Frans had bij de Billiton maatschappij gewerkt en in Nederland werkte hij in de chemie bij de MTS.

[quads id=1]

Billiton Suriname

Mw. Creebsburg, Mildred werkte bij Kirpalani’s NV. en in Nederland werkte zij als bejaardenverzorgster en als vrijwilliger bij het Rode Kruis.
Verder is het echtpaar verbonden aan de vereniging VOS. De heer Creebsburg was pool arbiter en was verbonden aan een pool team.

Hun geheim

Het geheim van een gelukkig leven is volgens het echtpaar, nooit met ruzie naar bed gaan, eerst alles uitpraten en dan naar bed gaan.

[quads id=1]

Namens de president van de republiek Suriname, mocht het echtpaar uit handen van districtssecretaris mw. R. Themen-Naarden, die districtscommissaris van Paramaribo dhr. Eric Grauwde vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Bekijk hier de foto’s:

Bron: Bic Paramaribo Zuidwest
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.