Dennis en Roël aangehouden te Paramaribo na vondst drugs in doos

doos Suriname
De politie heeft 2 verdachten opgesloten omtrent een doos die verzonden moest worden naar het buitenland. In die doos bleek drugs te zitten.

[quads id=1]

Dennis werd als eerste gepakt en hij heeft ervoor gezorgd dat Roël ook werd opgesloten! Bekijk onderstaand politiebericht voor meer informatie. Op allerlei manieren probeert men aan ‘zakgeld’ te komen. Economische crisis of hebzucht?
Drugs Paramaribo

De Narcoticabrigade heeft op vrijdag 08 maart de 58-jarige Dennis, J. en de 32-jarige Roël,H. opgespoord en aangehouden op hun woonadres te Paramaribo. Dennis bood op maandag 02 juli 2018 bij een postbedrijf een doos ter verzending naar het buitenland aan.

[quads id=1]

Doos naar het buitenland

Bij controle door de douane is 51 gram cocaïne in de doos. Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat Dennis de doos met de cocaïne van Roël in ontvangst moet hebben gekregen. Op aanwijzing van Roël is Dennis aangehouden.

[quads id=1]

Ze zijn opgesloten

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het tweetal hangende het onderzoek in verzekering gesteld.
Foto is een voorbeeldfoto
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.