Sergio uit Paramaribo NIET opgesloten door de politie. Er is aangifte gedaan van molest op de werkvloer

politie Paramaribo

Update van de politie: Leidinggevende opgesloten voor molest op de werkplek

De leidinggevende Sergio L. tegen wie aangifte van molest op de werkplek is gedaan bij de politie van het ressort Centrum, is niet in verzekering gesteld maar na verhoor heengezonden.

[quads id=1]

Per abuis is in het politiebericht van zondag 17 maart aangegeven dat de verdachte in verzekering is gesteld.

politie Paramaribo
Voorbeeldfoto van Attykallibre

#metoo incidenten in Paramaribo. Een vrouw heeft aangifte gedaan tegen haar leidinggevende, Sergio. Hij zou haar op de werkvloer betast hebben.

[quads id=1]

Na meerdere klachten hield het niet op en besloot ze naar de politie te gaan. Hij is nu opgesloten. Bekijk het officiële politiebericht voor meet informatie. Wanneer gaat een man te ver? Bij een knipoog? Een klop op de schouder? Of zijn dit onschuldige dingen?

Politie Paramaribo

Leidinggevende opgesloten voor intiem molest op de werkplek. De politie van het ressort Centrum Paramaribo heeft op donderdag 7 maart de 37-jarige leidinggevende Sergio L. van een ziekeninrichting opgesloten voor intiem molest op de werkvloer.

[quads id=1]

Ziekeninrichting Paramaribo

Een personeelslid deed op maandag 4 maart aangifte tegen hem. Volgens verklaring van de aangeefster maakte Sergio in de maand december 2018 kus bewegingen in haar richting wat zij zeer vernederend vond.

Ze deed haar beklag bij de directie die maatregelen zou treffen, maar merkte hiervan niets op. Sergio liet het dan niet daarbij en op vrijdag 28 december 2018 betaste hij haar aan haar borsten.

[quads id=1]

Hij betastte haar

Ook van deze betasting stelde zij de directie in kennis, die wederom aangaf dat er maatregelen tegen Sergio getroffen zouden worden.

Toen het slachtoffer opmerkte dat er geen maatregelen tegen Sergio waren getroffen besloot zij op maandag 4 maart aangifte tegen hem te doen bij de politie.

[quads id=1]

Naar de politie gegaan

De verdachte Sergio werd door de politie ontboden en meldde zich op donderdag 7 maart aan. Sergio, L. werd na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.