Politieman uit Suriname aangereden door vrachtwagen bestuurder zonder correct rijbewijs

politie Suriname

Er is weer een politieagent aangereden! Door een fout van de vrachtwagenbestuurder is een motorfietser aangereden in Suriname. De chauffeur had niet het juiste rijbewijs.

[quads id=1]

De man die aangereden is blijkt een politieagent te zijn. Bekijk het bericht voor meer informatie.

Politieman aangereden door vrachtwagen. De politie van Meerzorg in Suriname kreeg vrijdag een melding van een aanrijding op de Oost-Wetsverbinding tussen een 3 ton pick-up en een motorfiets.

Politie Suriname

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de vrachtwagenbestuurder vanuit Paramaribo richting Tamanredjo in Suriname reed.

[quads id=1]

Ter hoogte van de bovenvermelde locatie sloeg de bestuurder rechtsaf om in een inrit te gaan. Daarbij doorkruiste hij het doorgaand verkeer. De motorfietser kwam uit de tegenovergestelde richting en kwam door de klap van de aanrijding te vallen. Het vermoeden bestaat dat de motorfietser, die later een politieman uit Suriname bleek te zijn, een beenfractuur heeft opgelopen.

Motoragent

De vrachtwagenbestuurder heeft zonder het bij wet vastgestelde categorie rijbewijs gereden, te weten een BE-rijbewijs.

[quads id=1]

Niet het juiste rijbewijs

In het belang van het onderzoek is het rijbewijs in bewaring genomen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De vrachtwagenbestuurder is als veroorzaker aangemerkt.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.