Video – Vader Nirmalkoemar B. uit Rotterdam. De vermoedelijk moordenaar van bloedeigen dochtertje

vader Rotterdam

Een vreselijk drama in Rotterdam. Nirmalkoemar B. heeft waarschijnlijk zijn bloedeigen dochtertje doodgestoken. Het arme kind was pas 8 jaar.

[quads id=1]

Buren reageren verbijsterd. Ze hoorden inderdaad een hoop gegil. Hoe kan iemand tot zoiets in staat zijn? Bekijk het bericht om te lezen wat ze zeggen en voor meer informatie omtrent de gruwelijke daad. Kijk ook naar de video. Rust zacht lief meisje.

[quads id=1]

Vader uit Rotterdam

Hoe vertel je je kind dat iemand tot zoiets in staat kan zijn?
Buren van de man uit Hoogvliet die zijn dochtertje ombracht in het Rotterdamse Maasstad ziekenhuis, moeten zich plots buigen over een lugubere vraag. Hoe vertel je je kind dat sommige vaders tot iets vreselijks in staat zijn?

Verwaarlozing

Het is een vraag die voor hen onmogelijk te beantwoorden is. Vrijdagavond zagen ze hoe de politie massaal inviel in het huis van vader Nirmalkoemar B. (40), die nu verdachte is in de moordzaak van zijn eigen dochtertje (8). ,,Toen de hond uit huis gehaald werd, dacht ik nog dat het ging om verwaarlozing,’’ zegt een buurtbewoner.

[quads id=1]

Later bleek de keiharde waarheid: de politie handelde nadat een 40-jarige Rotterdammer werd aangehouden bij het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. De man meldde zich daar rond 21.30 en vertelde waar zijn dochter lag. Op de afdeling radiologie werd nog geprobeerd haar leven te redden, maar reanimatie en een spoedoperatie mochten niet meer baten. ‘Rust zacht lieverd’, zegt een betrokkene, ‘We hebben er alles aan gedaan je op tijd te vinden en dat is helaas niet gelukt.’

Knuffels

In de wijk van de vader in Rotterdam, waar veel jonge gezinnen terugkeren na een uitgebreide renovatie die zo’n jaar duurde, komt de klap aan. ,,Het is een kindvriendelijke buurt, dat zoiets hier gebeurt. Ik kan het gewoon niet geloven’’, zegt achterbuurman Sandy. Aan de andere kant van de straat loopt Nico met zijn dochtertje naar het huis van de verdachte. Ze legt een knuffeltje bij het huis waar het slachtoffertje woonde. De zesjarige koos het zelf uit de verzameling knuffels die ze heeft. ‘Het is Minnie Mouse’, zegt ze zachtjes. ,,We hebben toch maar besloten het haar te vertellen,’’ zegt Nico. ,,Dat die vader dat heeft gedaan. Dat is de waarheid, zo zit de wereld in elkaar.’’

[quads id=1]

Dat die vader dat heeft gedaan. Dat is de waarheid, zo zit de wereld in elkaar

Hij sprak onlangs nog met de vader en het meisje, dat haar donkere haar in een staart droeg. ,,Haar vader was gewoon, we groetten elkaar, handje omhoog. Toen ik hem sprak was zijn dochtertje erbij. Ze zag er net zoals andere meisjes uit, goed verzorgd.’’ Niemand in de buurt had aanwijzingen dat er iets mis was.

[quads id=1]

Gebrul

Achterbuurman Sandy denkt alleen terug aan het gebrul dat hij vrijdagavond hoorde, vanuit de richting waar het meisje woonde. ,,Ik heb toen nog wel gekeken of ik iets zag, maar dat was niet het geval. Nu ik dit hoor, denk ik: ‘ik had toch beter moeten kijken of er naartoe moeten gaan’.’’

Carolina, de vrouw van Sandy, was de hele dag samen met haar moeder en drie kinderen in hun woning. Ook zij hoorde meerdere keren gehuil en gegil vanuit een woning achter haar huis. ,,Ik dacht elke keer dat het mijn eigen kinderen waren, maar die waren gewoon stil”, vertelt ze.

vader Rotterdam

,,Omdat er zo veel kinderen in de buurt wonen, zoek je er niet gelijk iets achter. Kinderen zijn allemaal wel eens vervelend of huilerig. Maar nu valt het kwartje. Er moet zich in die woning iets vreselijks hebben afgespeeld… Ik vind het zo erg, echt heftig dit en zo dichtbij.”

[quads id=1]

Eigen kinderen

Voor de woning, die door de politie is vergrendeld, liggen meer knuffels bij de Minnie Mouse van het buurmeisje. Ze zijn onder meer afkomstig van de vrijwilligers van de nabijgelegen speeltuin Middelplaat. ,,We branden ook een kaarsje voor het meisje, dat we overigens niet kennen’’, vertelt Gabriëlle. ,,Dat is wel het minste dat we kunnen doen, als blijk van medeleven.’’

Bekijk hier de video erover:

Foto afkomstig van Reena.nl
Geschreven door Sandra Don en Carla van der Wal
Bron: Bron: AD
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.