Echtpaar te Paramaribo slachtoffer van gewapende roofoverval en ontvoering

Paramaribo politie

Een echtpaar uit Paramaribo werd afgelopen week door criminelen uit hun woning gehaald. Gewapende criminelen stormden hun woning binnen nadat de garagedeur werd opgemaakt.

[quads id=1]

Ze haalden heel wat geld en spullen uit de woning. Waarom moesten ze het echtpaar meenemen? Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de beroving

Gewapende criminelen

Gewapende roofoverval en ontvoering van slachtoffers in Paramaribo. Drie criminelen hebben afgelopen week een gewapende roofoverval gepleegd in een woning aan de Jan Steenstraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Woning te Paramaribo

Volgens verklaring van de aangever maakte hij de garagedeur open en werd hij terstond overmeesterd door het trio. Onder bedreiging werd hij in zijn woning beroofd van een geldbedrag SRD 60.000, USD 3.000 en Euro 2.000. Behalve het geld zijn ook nog goederen, waaronder een grinder, een cirkelzaag, een boormachine en nog nader op te geven goederen weggenomen.

[quads id=1]

Ze werden ontvoerd

Na de daad hebben de rovers het echtpaar ontvoerd en hen aan de Tout Lui Fautweg achtergelaten. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De politie van Geyersvlijt in Paramaribo heeft de zaak overgedragen aan Kapitale Delicten.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.