Vissers in Suriname opgepakt en betalen SRD 72.000 boete

vissers Suriname

Hoelang moeten ze werken om die verloren SRD 72.000 weer terug te krijgen? Het is jammer maar ze wisten vast wel dat ze illegaal bezig waren.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Is de politie te streng of zijn ze goed bezig? Dan houden de mensen zich tenminste aan de regels de volgende keer. Deel het bericht met anderen als waarschuwing: Ook op het water maakt de politie geen grappen.

Zes vissers betalen SRD 72.000 boete. De politie van Nickerie heeft dinsdagavond 6 verdachten aangehouden en in verzekering gesteld. Bij een verkeerscontrole te Corantijn werden de verdachten aangehouden.

[quads id=1]

Uit onderzoek blijkt dat de verdachten visgerei bij zich waarmee verboden is te vissen. In het belang van het onderzoek is het zestal overgebracht naar het bureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie van Suriname is een boete aan het zestal opgelegd. De verdachten hebben de boete, in totaal SRD 72.000, betaald en zijn gelijk daarna in vrijheid gesteld.

[quads id=1]

De goederen zijn door de politie in beslag genomen.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.