Op vakantie naar Suriname? Vraag straks lekker makkelijk je visum / toeristenkaart online aan

Vakantie Paramaribo

Goed nieuws voor de mensen die graag op vakantie gaan naar Suriname. Het aanvragen van een visum/toeristen kaart wordt NOG makkelijker.

[quads id=1]

Vroeger moest je uren in de rij staan bij het consulaat (was meestal wel gezellig) en tegenwoordig kan het gewoon op Schiphol. Voordat je het vliegtuig instapt. Of bij aankomst in Paramaribo. Maar ze gaan het nog makkelijker maken. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan alle Suriname vakantie lovers

Vakantie Suriname

Samenwerking BuZa en VFS Global voor E-Visa en E-Toeristen Kaart implementatie. Ondertekening in verband met de overstap naar het verschaffen van elektronische visa en toeristenkaarten door het ministerie van Buitenlandse Zaken. Er heeft een ondertekening voor de officiële samenwerking met de VFS Global plaats gevonden.  Waarnemend directeur Algemeen Beheer en Consulaire Zaken, Luziano Truideman en de “VFS Regional Head of the Americas”, Bernhard Vijaikumar hebben getekend.

[quads id=1]

Aanvraag wordt makkelijker en veiliger

Deze elektronische visa regeling zal een efficiëntere en veiligere manier bieden voor de aanvraag, afhandeling, en afgifte van visa en toeristenkaart.

Het VFS Global Hoofdkwartier is gevestigd in Dubai en is wereldwijd een van de grootste technologische diensten specialist voor landen op het gebied van visa- en paspoort-uitgifte- gerelateerde administratieve taken.

[quads id=1]

In Dubai

In februari 2019 heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met VFS Global een tweedaagse e-visa workshop georganiseerd. De delegatie van VFS Global werd toen naar Suriname begeleid door Edward Palmer, “Senior General Manager – UK Visas and Immigration VFS Global”.

Workshop in Suriname

Waarnemend directeur Truideman bestempelde deze workshop als een van de belangrijke stappen in de aanloop naar de introductie van de elektronische visa en toeristenkaarten die het huidig systeem zal moeten vervangen. “Omdat Suriname veel te bieden heeft moet de visum en toeristen kaart procedure eenvoudig en vertrouwelijk zijn voor reizigers”, aldus Truideman.

[quads id=1]

Reizen naar Suriname

Deze onlinedienst moet personen die wensen af te reizen naar Suriname, met name toeristen en vakantie gangers, instaat stellen om vanuit de comfort van hun huiskamer een visum of toeristen kaart aan te vragen en eveneens de betaling elektronisch te kunnen voldoen. De ondertekening heeft op 7 maart plaats gehad.
Bron: De Boodschap
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.