Video Gilbert overleden In het verkeer na tientallen meters meegesleurd te zijn door Asishkoemar in Paramaribo

overleden Suriname

Wederom een dodelijk slachtoffer in het verkeer te Paramaribo in Suriname. Een man is overleden nadat hij tientallen meters is meegesleurd.

[quads id=1]

Bekijk hieronder het officiële politie bericht om te lezen wat er precies is gebeurd en voor meer informatie omtrent de identiteit van het slachtoffer. Rip

Verkeer Paramaribo

Overleden voetganger tilt verkeersbarometer naar 18. De 47-jarige voetganger Gilbert, Boerleider is vrijdagavond 15 maart in de Martin Luther Kingweg, even voorbij de Ramgoelamweg, aangereden door een autobus en is ter plaatse overleden.
De politie van het ressort Latour Paramaribo ging ter plaatse voor onderzoek.

[quads id=1]

Levenloos op het wegdek

Zij troffen de heer Boerleider levenloos op het wegdek aan. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat de 23- jarige autobus bestuurder Asishkoemar, L. kwam aangereden vanuit de richting van Paranam gaande in de richting van het stadscentrum. Het vermoeden bestaat dat hij met hoge snelheid over de weg reed.
Volgens verklaring van Asishkoemar was hij dichtbij de kruising van de boven genoemde wegen toen hij een aantal meters voor zich het slachtoffer de weg zag oversteken.

Meters meegesleurd

Dat hij nog geprobeerd heeft de aanrijding te voorkomen wat hem niet gelukt is. Na de aanrijding is de heer Boerleider tientalen meters meegesleurd door de autobus.

[quads id=1]

De schade aan het voertuig is aanzienlijk. De bestuurder werd onderworpen aan een blaastest en gebleken is dat hij niet onder invloed van alcohol deelnam aan het verkeer. Hij is ook in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs, dat hangende het onderzoek is ingevorderd.

[quads id=1]

Geldig rijbewijs

De ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Gilbert, Boerleider vast. Het lijk is ter obductie in beslag genomen. De autobus is ter herkeuring in beslag genomen.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Asishkoemar, L. na verhoor heengezonden. De politie van de Verkeers-Unit Paramaribo is belast met het verder onderzoek.

Bekijk hier de video ervan. Let op. De beelden kunnen zeer emotioneel overkomen:

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.