4 mannen uit Suriname en 8 buitenlanders aangehouden met heel veel illegale sigaretten

politie Suriname

Dinesh, Vikash, Awierman en Glenn zijn samen met 8 buitenlanders aangehouden. Bij hen is namelijk een hele grote partij smokkelsigaretten aangetroffen. Bekijk het politiebericht voor meer informatie.

Politie Suriname

12 MANNEN AANGEHOUDEN INVERBAND MET DE SMOKKEL VAN EEN GROTE PARTIJ SIGARETTEN. Acht Braziliaanse bemanningsleden van een schoener ( zeilschip ) en vier Surinaamse vrachtwagenchauffeurs zijn in de nacht van woensdag 13 op donderdag14 maart door de douane recherche op een scheepswerf te Domburg aangehouden ter zake overtreding van het smokkel decreet.

[quads id=1]

De twaalf verdachten waren bezig smokkelwaar uit de schoener te lossen om die vervolgens in de vrachtwagens te laden. Deze verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

politie Suriname
foto KPS

De verdachten uit Suriname zijn: Dinesh,R.(33jr.)Vikash,R.(35jr.)Awierman,L.(33jr) en Glenn,L.(50jr.). De Brazilianen zijn: Osmar,P.(40jr.)Tarziso,R.(31jr.)Bruno,A.(32jr.)

Adenil,D.(44jr.)Jhones,D.(29jr.)Meredilson,A.(23jr.)Adriano,R.(35jr.) en Lobato,D.(51jr.)

[quads id=1]

Het smokkelwaar in deze zijn sigaretten en wel iets meer dan 1500 dozen van de handelsmerken: Tradition en Oris. In het belang van het onderzoek zijn de dozen met sigaretten, de vrachtwagens en de schoener in beslag genomen.

[quads id=1]

De douane recherche heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Fraude van de politie.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.