Video van gewapende overval- Politie van Paramaribo houdt 16-jarige verdachte aan na beroving

Supermarkt Paramaribo

De politie heeft meerdere verdachten aan gehouden na 2 berovingszaken in Paramaribo. Kijk nogmaals naar de video van de beroving die gedeeld was op social media.

[quads id=1]

Het betreft de beroving bij een supermarkt aan de Coesewijnestraat. 1 van de verdachte was nog maar 16 jaar oud.  Bekijk het officiële politiebericht hierover. Good Job KPS.

Politie Paramaribo

Klaarheid gebracht in twee berovingszaken. De afdeling Kapitale Delicten (KD) heeft twee berovingszaken in onderzoek waarbij drie manspersonen op respectievelijk 16 februari en op dinsdag 5 maart van dit jaar twee winkeliers in twee afzonderlijke gevallen hebben beroofd.

[quads id=1]

Supermarkt te paramaribo

Over de beroving die op 5 maart is gepleegd bij een winkelier op de kruising van de Coesewijnestraat en de Tyronneweg te Paramaribo is een filmpje verspreidt via de sociale media. Tijdens het onderzoek van de berovingszaak van dinsdag 5 maart is aan het licht gekomen, dat deze verdachten zich ook schuldig moeten hebben gemaakt aan de beroving van een winkelier aan de Kamtaweg.

[quads id=1]

Jonge verdachte

De verdachten die tot nu toe zijn aangehouden en opgesloten zijn de 22-jarige Segille,D. en de 16-jarige M.J. Een derde verdachte is voortvluchtig.

Tijdens een onderzoek in de woning van een van de verdachte is een jachtgeweer en een mes aangetroffen en in beslag genomen. Deze wapens zijn hoogstwaarschijnlijk gebruikt om de berovingen te plegen.

Bekijk hier een video van 1 van de berovingszaken
Video van Alles in Su’

[quads id=1]

Bekijk hier een video ervan. Let op video kan vervelend overkomen.

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.