Mogelijke uitloperij in Suriname eindigt bijna in de dood. Familie slachtoffer eist half miljoen SRD

relatie Suriname

Liefde kan dodelijk zijn. Marlon uit Suriname is bijna vermoord. Om de liefde bijna dood gekapt. Mogelijk had 1 van de aanvallers ook een relatie met zijn vriendin. 

[quads id=1]

Lees hieronder meer over de relatie tussen het slachtoffer en de 3 verdachten. De familie van het slachtoffer eist een half miljoen van de verdachten. Wat denken jullie daarvan? Gaat het ze lukken?

Familie in Suriname

Familie eist half miljoen schadevergoeding. Morino L., Furgil D. en Abryan V. verschenen kalm voor kantonrechter Marie Mettendaf. Het drietal staat terecht voor zware mishandeling en poging tot moord.

[quads id=1]

Mishandeling Suriname

Donderdag werd een schadevergoeding van meer dan een half miljoen SRD geëist door de familie van het slachtoffer. Hun raadsvrouw Georgette Leter zei dat schadevergoeding wordt gevraagd, omdat het slachtoffer door de mishandeling niet meer in staat is om te werken.

Kap partij in Suriname

Het drietal zou Marlon A. in juli 2018 zodanig hebben toegetakeld aan de Libanonweg in Suriname dat die kapverwondingen opliep aan hoofd, armen en benen. Hij moest operaties ondergaan en aan de wonden liep hij zware infecties op. Een medische specialist heeft verklaard dat het slachtoffer moeilijk of niet zal herstellen van deze letsels.

[quads id=1]

Half miljoen

De familie in Suriname wil daarom 505.435,05 SRD schadevergoeding, als compensatie van het te derven arbeidsloon tot zijn pensioengerechtigde leeftijd en van de medische kosten die door hen zijn gemaakt. Het slachtoffer verklaarde dat hij behoorlijk teleurgesteld is dat zoiets hem moest overkomen. Hij vermoedt dat er sprake is van een opgezette zaak en heeft geen idee waarom hem dit onrecht is aangedaan. Volgens raadsvrouw Leter is het ook voor de verdediging niet duidelijk waarom de verdachten hem hebben mishandeld.

[quads id=1]

Opgezette zaak

De krant verneemt dat het motief in de relationele sfeer gezocht moet worden. Een van de verdachten zou een relatie met de vrouwelijke verdachte Abryan V. hebben. Ook het slachtoffer had een affaire met haar, wat mogelijk tot jaloezie heeft geleid. Volgens Leter mag volgens de Surinaamse wet maximaal slechts SRD 14.000 aan schadevergoeding toegekend worden.

[quads id=1]

Maximum bedrag

Ze zegt een antwoord van de rechter af te wachten met betrekking tot haar besluit over de eis van familie. Bij de volgende zitting op 28 maart gaat de magistraat hier op in.

Eerdere berichten:

Vriend van Abryan bijna doodgekapt door ex Morino en collega Furgill ~ Suriname

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.