Lichaam aangetroffen te Suriname. Politie roept belanghebbenden op ~ Politie bericht

overleden Paramaribo

Eerder berichtten we al over een lichaam dat aangetroffen was in een goot in Suriname

[quads id=1]

Politie Suriname

Ook de politie doet melding van dit voorval. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie daarover.

De politie van het ressort de Nieuwe Grond te Suriname kreeg in de late avond van dinsdag 12 maart de melding dat er aan de Helena Chrisinaweg ter hoogte van pand nr. 192 een lijk in het bosschage was aangetroffen.

[quads id=1]

Lichaam aangetroffen

De wetsdienaren troffen bij aankomst op de locatie de beller aan, die verklaarde dat hij bezig was gras te snijden en op een bepaald moment een lijk zag dat in verre staat van ontbinding verkeerde. De afdeling Forensische Opsporing (F.O.) en een arts deden eveneens de locatie aan.

[quads id=1]

Verre staat van ontbinding

Volgens het voorlopig onderzoek bestaat het vermoeden dat het ontzielde lichaam van een manspersoon van creoolse afkomst is. Voorts dat hij van middelbare leeftijd moet zijn geweest. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam in beslag genomen.

Manspersoon van creoolse afkomst

De recherche van Regio Midden zal deze zaak verder onderzoeken in samenwerking met de afdeling Forensische Opsporing.

[quads id=1]

Belanghebbenden worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de recherche van Regio Midden op het telefoonnummer 580677.

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.