13-jarige uit Suriname zegt dat ze 6 keren per week met misbruikende stiefvader naar bed moet

omgang Suriname

De moeder van het meisje is 7 jaar getrouwd met een nieuwe man. Ze heeft 2 voorkinderen. 1 van ze, het meisje van 13 heeft gezegd dat ze intiem misbruikt wordt door haar stiefvader. Soms wel 6 keer per week!

[quads id=1]

Lees het verhaal om de verschrikkelijke details te lezen. De stiefvader stelde voor dat de 13-jarige de pil moest gebruiken want ze kon zwanger raken. Gaat er dan geen belletje rinkelen bij jou als moeder? Of was ze zelf ook bang.

Meisje uit Suriname

Stiefvader uit Suriname ontkent intiem misbruik 13-jarige. De 56-jarige stiefvader Romeo ontkent zijn 13-jarige stiefdochter te hebben misbruikt. In verband met het onderzoek heeft de openbare aanklager Mirella van Dijk zowel de moeder van het slachtoffer als ook het slachtoffer op de zitting gehoord.

[quads id=1]

Zitting in Suriname

Volgens de 37-jarige moeder uit Suriname is zij 7 jaren getrouwd met de verdachte. Zij heeft twee voorkinderen van wie het slachtoffer de oudste is. Met de verdachte heeft zij een 5-jarige dochter. De moeder verklaarde dat haar dochter naar school gaat en dat een schoolvriend van haar, althans de vader van die schoolvriend, haar heeft verteld dat haar dochter intiem misbruikt wordt door haar stiefvader.

[quads id=1]

Een vriend heeft het verteld

Haar dochter had dit feit voor 6 februari niet persoonlijk aan haar verteld. De moeder is bang voor haar man, omdat hij haar vaker mishandelt. Vanwege de mishandeling heeft zij last van haar schouder. Op 6 februari is er aangifte tegen de verdachte gedaan ter zake mishandeling van zijn vrouw en het hebben van omgang onder dwang met zijn stiefdochter. De moeder verklaarde dat in opdracht van haar man zij haar dochter conceptiepillen moest geven om te voorkomen dat zij zwanger zou raken.

Ze moest aan de pil

Zij heeft later van haar twee jongere kinderen vernomen dat de verdachte die twee steeds buiten stuurde om te gaan spelen. Hij hield het slachtoffer toen binnen en maakte de deur van binnen op slot. Of hij stuurde die twee naar de winkel.

[quads id=1]

Hij stuurde de twee kleintjes weg

Van al deze gelegenheden maakte hij steeds gebruikt om de 13-jarige te misbruiken Dit deed hij steeds in afwezigheid van de moeder. Het meisje verklaarde dat het feit is begonnen toen zij op een dag alleen thuis was. Ze kwam uit bad en werd door de verdachte gekust. Zij stribbelde tegen waarna hij haar begon te dwingen. Op die dag werd zij intiem misbruikt door haar stiefvader.

[quads id=1]

6 keer per week

Zij is sinds die dag herhaaldelijk misbruikt, in een week bijkans 6 keren. Zowel de moeder als het meisje werden emotioneel tijdens hun getuigenis. De verdachte fronste steeds zijn wenkbrauwen en deed alsof hij van deze beschuldigingen schrok. Hij ontkent het misbruik steevast. Hij vindt dat dit een complot is tegen hem. Op 10 april zullen er meer getuigen worden gehoord. De verdachte blijft aangehouden.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.