Video’s – Enorme tornado in Duitsland. Niet ver van Nederland

tornado Nederland

Dat was wel schrikken voor deze mensen. Uit het niets een enorme tornado in de straat. De Tornado heeft heel wat schade aangericht

[quads id=1]

Het natuur geweld vond niet ver van Nederland plaats. Betekent dit dat het ook zomaar in Nederland kan gebeuren? Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video’s

Vlakbij Nederland

Ongeveer dertig huizen in het Duitse dorp Roetgen, op enkele tientallen kilometers ten zuiden van Nederland, zijn beschadigd nadat ze door een tornado waren getroffen. Tien van de huizen zijn voorlopig onbewoonbaar.

[quads id=1]

Eén persoon raakte lichtgewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Een woordvoerder van de brandweer meldde dat een aantal bomen en lantaarnpalen door het natuurgeweld tegen de vlakte ging.

Doffe gebonk

De tornado werd rond half vijf vanmiddag gesignaleerd en hield twee tot drie minuten aan. “Eerst hoorden we donder, daarna ander dof gebonk”, zegt een inwoonster tegen het dagblad Aachener Zeitung. Isolatiemateriaal, dakpannen en vuilcontainers vlogen door de straten.

[quads id=1]

Gepaard met donder

In een sporthal is noodopvang voor ongeveer dertig mensen geregeld.

Kijk hier naar de video’s:

Bron: RTL
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.