Twee ‘tjieng boys’ probeerden vrouw te Paramaribo Noord te beroven met pistool

gasbuks Paramaribo

Pas 16 jaar zijn deze jongens uit Suriname. En dan houden ze zich bezig met dit soort gruwelijke zaken: Een vrouw beroven met een wapen.

[quads id=1]

De politie heeft ze aangehouden. Wat moetje doen met dit soort jongens? Ze zitten nu in Opa Doeli. Is dat een oplossing? Of moeten we dit soort ‘tjieng boys’, want dat zijn ze, op een andere manier aanpakken?

Politie Suriname

Twee jeugdige verdachten aangehouden voor poging tot beroving
13 March 2019 by Public Relations in Politieberichten – No Comments

De 16-jarigen W.S. en K.D., die gezeten waren op een bromfiets poogden op vrijdag 8 maart een vrouwspersoon, onder bedreiging met een gaspistool, van haar mobiele telefoon te beroven. Alerte omstanders die zich in de directe omgeving bevonden, hielden de bestuurder K.D. aan en droegen hem over aan de politie van het ressort Geyersvlijt.

[quads id=1]

De duorijder W.S. die weggerend was, meldde zich bij de politie aan toen hij vernam dat zijn kompaan K.D. aangehouden was. De gaspistool werd in het belang van het onderzoek in beslag genomen. Daar het om twee jeugdigen gaat, werd deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

[quads id=1]

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn deze jongens voorgeleid, waarna zij werden ingesloten in het jeugdcellenhuis verbonden aan het Opa Doeli Doorgangscentrum. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.