Mijn 47-jarige broer Guno King uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo

Paramaribo,

De families King, Black en Koese maken hierbij het overlijden bekend van hun vader en broer Guno King uit Paramaribo. Hij is 47 jaar geworden Bekijk het bericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht.

[quads id=1]

Sang Gado doe a redie troe alwansie joe ai long watra.

Met deze woorden maken de families King, BLACK en Koese bekend dat vrij plotseling van ons is heengegaan op donderdag 7 maart 2019 onze broer, oom,  vader en opa

King Guno

Hij bereikte de leeftijd van 47 jaar.

De singinetie wordt gehouden op vrijdag 15 maart 2019 van 9 tot 12 uur te Peperboomstraat no 50 te Charlesburg ( Texas of Devesbuiten ) in Paramaribo

Mijn broer Guno King wordt zaterdag 16 maart 2019 om 1600 uur begraven te Pijl en Boog

[quads id=1]

overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.