Video – Opgelet!! Controle op rij- en voertuigenbelasting in Suriname gaat VANDAAG in

wegenbelasting Suriname

Extra update van de politie:

De politie zal tijdens haar geregelde verkeerscontrole werkzaamheden controleren of de daartoe verplichte rij- of voertuigenbestuurders voldaan hebben aan het betalen van de Rij-en Voertuigen Belasting.

[quads id=1]

Vooralsnog zal de politie vermanend optreden voor wat deze overtreding betreft. Op rij- of voertuigenbestuurders wordt een beroep gedaan ervoor te zorgen dat zij al hun bescheiden bij zich hebben. Op die manier voorkomt men ongerief voor zich zelf.


Heeft iedereen inmiddels al hun belasting in Suriname betaald? Als je niet hebt betaald kun je beter niet achter het stuur stappen want vanaf vandaag wordt er gecontroleerd.

[quads id=1]

Tevens wordt geadviseerd om de sticker aan de binnenkant te plakken. Hebben jullie dat gedaan? Geef het door aan een ieder in Suriname zodat ze weten waar ze aan toe zijn!

Verkeer Suriname

Vanaf heden controle op rij- en voertuigenbelasting. Hoofdinspecteur van politie Humphrey Naarden zegt desgevraagd aan Dagblad Suriname dat de politie vanaf vandaag de controle op rij- en voertuigenbelasting zal uitvoeren. “Dat wil niet zeggen dat de overtreders gelijk geverbaliseerd zullen worden en op de bon geslingerd zullen worden.

[quads id=1]

Dagblad Suriname

De desbetreffende autobestuurder zal in de gelegenheid worden gesteld om alsnog deze te voldoen. Er zal in het begin wel rekening worden gehouden en niet zo hard worden opgetreden”, aldus Naarden.

wegenbelasting Suriname
Foto van Sachien B

Hij adviseert alle autobestuurders de stickers van het bedoelde voertuig op de voorruit van binnen te plakken. Alle andere bewijzen, ook het betalingsbewijs van de rij- en voertuigenbelasting, dient men bij zich te houden om de verbalisant te overtuigen en ongerief te voorkomen.

Sticker aan de binnenkant plakken

De politie doet een beroep op alle autobestuurders om de belasting te betalen.

[quads id=1]

De wet staat altijd boven alles, zegt Naarden. Vanaf 13 maart moeten alle voertuigen die zich op de openbare weg begeven, voorzien zijn van een sticker van de rij- en voertuigenbelasting.

Wat vinden de Surinamers hier nou van? Bekijk een interessante video erover:

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.