Onze Shamu is niet meer. 41- jarige Shaamkoemar Harnam uit Suriname overleden

Paramaribo Suriname,

Onze Shamu is niet meer

Overleden

[quads id=1]

Shaamkoemar Harnam

In de leeftijd van 41 jaar

Een bijzonder persoon is niet meer.
Onze Shamu.

Allereerst wil ik namens de groep de familie Harnam condoleren en sterkte toewensen in deze moeilijke tijd.

De groep mensen namens wie ik hier sta zijn niet alleen vrienden van Shaam, maar in de loop van de jaren zijn we ook een familie geworden. Het PLOS TAG TEAM en de BLUE DEVILS.

We hebben allemaal een band en die band is ontstaan op het Ministerie van Planning en Ontwikkelingssamenwerking, waar Shaam zijn loopbaan is begonnen. Toen Shaam rond 2004 op het ministerie begon te werken deelden wij een kamer.

Al gauw ontstond er een hechte band met alle collega’s en die band is altijd blijven bestaan ongeacht of collega’s ergens anders gingen werken of zelfs vertrokken naar een ander land.

[quads id=1]

Wat jullie misschien niet weten is dat Shaam een blijvende indruk heeft gemaakt in en voor Suriname. Hij was namelijk medeverantwoordelijk voor de bouw van de dijken in Commewijne Suriname , aan de Waterkant en in Coronie. Ook voor de aanleg van de weg van Meerzorg naar Albina en nog vele andere projecten. Hiermee wil ik aangeven dat Shaam altijd bij ons zal zijn.

Hoe was Shaam? Hij was een levensgenieter, flamboyant zoals de Vz van de Cricketbond dat heeft gezegd. Nooit ruzie, altijd zoeken naar een oplossing. Deskundig en leergierig, altijd helpen en een bijdrage willen leveren. Hij was ook de nr 1 fan van Real Madrid en Nederland.

Shaam we kunnen nog steeds niet geloven dat jij er niet meer bent. Het is alsof je gister nog met ons communiceerde.

Shamu, we zullen je missen en je nooit vergeten…. nooit!!!!

Afzender
Plos Tag Team & Blue Devils

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

overleden Paramaribo overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.