Man over de wreedaardige roofoverval in Suriname: “Mijn zwangere vrouw werd vastgebonden als een leguaan”

politie Nederland

Hier meer over de vreselijke roofoverval. De zwangere vrouw die mishandeld werd ligt in het ziekenhuis in Suriname

[quads id=1]

haar man vertelt wat er allemaal is gebeurd. Wonen in het huis kunnen ze niet meer. Lees hier onder de vreselijke details over de roofoverval. Je vraagt je af hoe wreed mensen kunnen zijn. 

Slachtoffers roofoverval: “Wij wonen niet meer op het adres”. “Mijn 4-jarige dochter en 11-jarige zoon zijn ernstig getraumatiseerd door de roofoverval van afgelopen vrijdag.

[quads id=1]

Roofoverval Suriname

Wij hebben inmiddels onze intrek elders genomen en mijn vrouw die vijf maanden in verwachting is, ligt momenteel in het ziekenhuis. De rovers hebben haar geduwd met als gevolg dat zij op haar buik kwam te vallen. Zaterdag kreek zij krampen aan haar buik en werd zij gebracht naar het ziekenhuis. Zij is ter observatie opgenomen. Mijn meisje moet momenteel met begeleiding naar het toilet. Zij is zodanig getraumatiseerd dat zij steeds zegt dat de mannen weer gaan komen en dat ik mijn wapen goed moet bewaren”, vertelde Eric S. desgevraagd aan Dagblad Suriname.

[quads id=1]

Meisje heeft een trauma

“Mijn zwangere vrouw werd als leguaan vastgebonden” Vrijdag in de vooravond hebben zes criminelen een gewapende roofoverval gepleegd in een woning in het ressort van politie Rijsdijk te Kensenhuisproject.

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de aangeefster kort voor de beroving thuis kwam aanrijden met haar twee minderjarige kinderen en een arbeider. Ze waren nauwelijks uitgestapt of werden zij terstond overmeesterd door vier gewapende overvallers. Twee stonden op uitkijk.

4 gewapende overvallers

Volgens de aangeefster waren drie van hen gewapend met jachtgeweren, één met een vuistvuurwapen en twee met houwers. Het huis werd geopend en binnen werden de slachtoffers gekneveld en mishandeld. De criminelen maakten SRD 3500, sieraden en haar zwartgelakt voertuig, een Toyota Vanguard, met het volgnummer PK 38-58, buit.
[quads id=1]

overval Suriname
Foto uit DBS

Daarnaast hebben de criminelen ook twee contactsleutels van een ander voertuig meegenomen. Behalve deze goederen werden ook nog vijf mobiele telefoons, spaarpotten van de kinderen en documenten weggenomen.

[quads id=1]

Arbeider heeft ernstige kapwonen

De daders hebben de arbeider een ernstige kapverwonding toegebracht aan zijn hoofd. De vrouw die zwanger is, werd geduwd en kwam op de grond te vallen. “Mijn vrouw werd als een leguaan vastgebonden en mijn twee kinderen werden gekneveld onder een bed geduwd”, aldus Eric. Na hun daad verlieten de rovers de plaats met het voertuig van de aangeefster.

Auto teruggevonden

Weggenomen voertuig gesloopt teruggevonden
Het voertuig is zondag aan de Palisadeweg in Suriname, helemaal gesloopt, teruggevonden. De politie van Rijsdijk on Suriname heeft het onderzoek overgedragen aan de recherche Kapitale Delicten. Aan de opsporing van het zestal wordt gewerkt.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/03/11/zwangere-vrouw-kinderen-en-medewerker-mishandeld-tijdens-beroving-in-suriname/

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.