Foto’s – Overleden – Onze mooi boy, Arsenio Denswil ~ 28-jaar ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Achter iedere traan van verdriet, schuilt een glimlach van herinnering. Afscheid nemen bestaat niet, ik ga wel weg maar verlaat je niet. Als de doden begraven zijn in de harten van de levenden, zijn zij waarlijk dood. Als iets liefs je verlaat, blijft nog altijd de liefde. Altijd samen in gedachten en in gedachten voor altijd samen.

[quads id=1]

Met grote verslagenheid vervullen wij de droeve plicht bekend te maken dat ons is komen te ontvallen op donderdag 07 maart 2019, onze innig geliefde neef

Arsenio Maarten Denswil

In de bloei van zijn leven. Op de jeugdige leeftijd van 28 jaar.

De singi neti zal plaatsvinden op zondag 17 maart 2019 van 20:00 tot 00:00u ten huize van de overledene aan de Hennaweg #16 (Zijstraat van de Coesewijnestraat) te Paramaribo

De uitvaart vindt plaatst op maandag 18 maart 2019 bij de begraafplaats Hodi Mihi Cras Tibi aan de Dr. Sophie Redmondstraat te Paramaribo

Hij zal thuis opgebaard zijn alwaar er gelegenheid zal zijn tot afscheid nemen vanaf 14:00u. Gevolgd door een uitvaartdienst van 15:30u tot 16:30u. Om 17:30u zullen wij onze “Mooi Boy” naar zijn laatste rustplaats brengen.

[quads id=1]

Lieve Arsenio, er is nog heel veel dat wij samen wilden doen. Wat zullen familie feestjes nu toch saai zijn zonder jouw. Maar wij mensen zijn slechts nederig aan de wil van de Almachtige God. Hij heeft je tot zich geroepen. Daar ben je veilig en daar heb je het eeuwige leven.

Waka bung lobi Neef, Wi no sa vergiti Yu. Till we meet again.

Namens je diepbedroefde nichten en neven: Mandy, Dionisia, Ewaldha, Yannic, Elordyo en Lavina Pocornie. Latoya en Sefanjo Plet.

Je tante Richel Pengel.

Nichtjes: Jurellsha en Niqueza Pengel Moeder Priscilla Walker en vader Carlos Pengel.

Tantes Ivy Niemel en Savarina Plet met hun gezinnen in Nederland.

Haidy Vyent en kinderen Ian en Tinisha in Nederland.

Weduwe, Kinderen en kleinkinderen van wijlen Oom Broertje Plet

RUST ZACHT Cinio. GADO GENG WAN SWITI KON NA INI.

Bekijk hier nog wat foto’s:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.