Vrouw steekt man neer na ruzie in discotheek te Paramaribo

vriendin Paramaribo

Paramaribo ~ Vrouw brengt beveiligingsmedewerker steekverwonding toe. De politie van Geyersvlijt te Paramaribo kreeg in de vroege ochtend van maandag 11 maart het bericht dat een steekpartij zich had voorgedaan bij een discotheek aan de Anamoestraat.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Bij aankomst op de locatie trof de politie de 44-jarige beveiligingsmedewerker C. G. aan met een steekverwonding ter hoogte van zijn linkerschouder.

Volgens verklaring van beveiligingsmedewerker waren twee vrouwen van Braziliaanse komaf bezig te ruziën in de discotheek. Beide vrouwen werden door de beveiligingsmedewerker uit de discotheek gezet.

[quads id=1]

Discotheek

Een hunner, de 28-jarige Alina, T. wilde weer naar binnen gaan maar de beveiligingsmedewerker weigerde haar de toegang. Alina liep vervolgens weg om kort daarna terug te keren naar de discotheek.

[quads id=1]

Steekpartij

Op een onbewaakt moment bracht zij de beveiligingsmedewerker een steekverwonding toe met een mes. Daarna maakte Alina zich uit de voeten maar werd door omstanders aangehouden. Vervolgens werd zij overgedragen aan de politie van het ressort Geyersvlijt.

Ziekenhuis Paramaribo

Het mes is in het belang van het onderzoek in beslag genomen. De beveiligingsmedewerker werd door omstanders afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo.

[quads id=1]

Alina werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is zij in verzekering gesteld.
Bron KPS