Voetganger overleden in het ziekenhuis te Paramaribo na aanrijding

overleden Suriname

Paramaribo ~ De verkeersbarometer in Suriname is helaas weer gestegen naar 18. Een voetganger kwam in Paramaribo om het leven door een verkeerde verkeersmanoeuvre van bestuurster Netanja.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent het ongeval en de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Sterkte Familie

Ongeval Suriname

Voetganger overleeft aanrijding niet. Radjkoemar Biharie heeft zaterdag het leven gelaten in het ziekenhuis. Hij werd vrijdag aangereden door een personenwagen in het verzorgingsgebied van politie Munder. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de bestuurder Netanja over de Sevagramweg reed.

Geen voorrang gegeven

Zij verleende geen voorrang aan de autobestuurder Sanjeev, die over de Chalesburgweg reed, met als gevolg de aanrijding.

[quads id=1]

Deze laatste verloor na de klap de controle over de weg en belandde op een inrit, alwaar de voetganger Biharie stond. Het slachtoffer Biharie werd onderschept door de bestuurder Sanjeev.

Ander voertuig

Biharie raakte daardoor ernstig gewond en werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

[quads id=1]

Hij is de volgende dag, zaterdag 9 maart, komen te overlijden in het ziekenhuis. Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 18.

Beiden rijbewijzen

In het belang van het onderzoek heeft de politie van Munder het rijbewijs van beide bestuurders, Netanja en Sanjeev, ingevorderd.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.