Video – Politie over kogel op het balkon van Jenny Simons ~ Paramaribo

Simons Paramaribo

Paramaribo ~ De politie zegt dat er inderdaad een kogel is gevonden op het balkon van haar het huis van DNA voorzitter Jennifer Simons te Paramaribo.

[quads id=1]

Betekent dit dat iemand op haar wilde schieten? Het lijkt erop dat er een andere verklaring is. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video.

Woning Paramaribo

Kogels op woning Simons waren vermoedelijk in de lucht geschoten. Afgelopen zaterdag moest de politie uitrukken omdat er kogels terechtkwamen op een woning te Paramaribo. Naderhand bleek dit de woning te zijn van parlementsvoorzitter Jenny Simons.

[quads id=1]

Simons Paramaribo
Foto van haar Facebook pagina

Politievoorlichter Humphrey Naarden, zegt dat de kogels waarschijnlijk in de lucht geschoten waren en toevallig op de woning van Simons terechtkwamen.

[quads id=1]

Kogel op het balkon

Er werd een kogel gehaald van het balkon, die is in beslag genomen voor verder onderzoek. De dader is nog niet in beeld gebracht. Naarden zegt dat er in de omgeving een huwelijksfeest was, van waaruit er vermoedelijk in de lucht geschoten is.

Niet zomaar in de lucht schieten

Naarden roept de gemeenschap op om verantwoordelijk om te gaan met vuurwapens. Het is strafbaar wanneer legale wapens op illegale wijze gebruikt worden.

De plaatselijke politie en de afdeling Forensische Opsporing zijn belast met het verdere onderzoek in deze zaak. Later meer informatie

Bekijk hier de video erover:

[quads id=1]

Eerdere berichten: Lees onderstaand bericht waarin een vrouw vertelt hoe haar leven is veranderd nadat ze ‘zomaar’ werd geraakt door een rondvliegende kogel in Suriname:

Simone werd een jaar geleden neergeschoten en vertelt nu haar verhaal

Bron: ABC online Nieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.