Video – Meer over de moord te Sunny Point. Man verantwoordelijk voor 1 dode en 4 gewonden ~ Suriname

Suriname overleden

Suriname ~ Een vreselijke schietpartij in Suriname. Een vrouw kwam om het leven. Zomaar. Ze had niets met het incident te maken.

[quads id=1]

De schutter legt uit waarom hij zomaar in het wild begon te schieten. Onschuldige mensen werden hierbij geraakt. Bekijk ook de uitgebreide video van het incident.

Moord Suriname

Sandile L. is door kantonrechter Danielle Karamatali veroordeeld tot een celstraf van vijftien jaar. Hij loste met een jachtgeweer op 17 september van het afgelopen jaar schoten te Sunny Point aan de Soerdjbaliweg. Margriet Akobe (53) werd dodelijk geraakt. Vier anderen raakten gewond.

[quads id=1]

Een 53-jarige vrouw

Deze veroordeling is conform de eis van officier van justitie, Reshmi Rathipal. De veroordeelde was ten laste gelegd dood door schuld en poging dood door schuld.

Zowel de kantonrechter als de openbare aanklager benadrukten dat de man onnodig schoten heeft gelost en dat onschuldige mensen de dupe van zijn geworden.

[quads id=1]

Dood door schuld

De kantonrechter voerde aan dat het om onschuldige mensen ging die op de bus wachtten of naar de winkel gingen. De veroordeelde zei dat het niet zijn intentie was om de mensen te raken.

Suriname overledenOp die bewuste dag lag iemand te slapen toen die persoon beroofd werd van zijn halsketting en telefoon. De politie had deze zaak al in onderzoek.

Telefoon gestolen

De zus van Sandile L. zei dat een zekere Snelle aangemerkt werd als de verdachte. De buurtbewoners zaten Snelle achterna. Snelle vertelde aan de zus van Sandile L. dat hij onschuldig was. De veroordeelde nam het op voor Snelle en loste toen schoten.

Video

Bekijk hier een uitgebreide video omtrent de moord. Let op beelden kunnen vervelend overkomen.

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Video – Politiebericht – 53-jarige vrouw doodgeschoten ~ Suriname

Geschreven door Wanita Ramnath
Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.