Video – Is jouw mond wel gezond? Kom gratis je mondgezondheid controleren bij Dental Hygiene +597 te Paramaribo

tanden Paramaribo

Paramaribo ~ Voorkom gaatjes, ontstoken tandvlees en maak kennis met de mondhygiënist in de week van de mondhygiënist.

[quads id=1]

Ben je 18 jaar of ouder?? Kom gratis je mondgezondheid controleren Dental Hygiene +597 te Paramaribo en weet of jouw mond wel zo gezond is als dat jij denkt!!!

Mondhygiëniste te Paramaribo

Bewustwording mondhygiëne blijft noodzakelijk. Mondgezondheid is een van de belangrijkste pijlers van de algemene gezondheid en welzijn. De meeste orale ziekten delen dezelfde sociale determinanten en een aantal gemeenschappelijke risicofactoren met niet-overdraagbare aandoeningen. Zo heeft 80% van de Surinamers in meerdere of mindere mate te maken met bloedend tandvlees. Dat meldt de Stichting Dental Hygiene 597 in een persbericht.

[quads id=1]

Bloedend tandvlees

“Bloedend tandvlees is een teken van tandvleesontsteking, die niet alleen verantwoordelijk is voor bijvoorbeeld het hebben van een slechte adem, het verlies van tanden en kiezen, maar speelt ook een grote rol bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld; hart- en vaatziekten, diabetes mellitus, luchtwegaandoeningen en vroeggeboorte.”

Tijdens de Week van de Mondhygiënist vraagt Stichting Dental Hygiene 597 dit jaar wederom aandacht voor dit probleem.

Leerdam

Een oplossing wordt ook geboden, want tijdens deze week opent mondhygiënist Leerdam de deuren van Dental Hygiene 597 en kan iedereen langskomen voor een gratis mondgezondheid-check en mondzorgadvies.

[quads id=1]

tanden ParamariboIn de week van 18 maart t/m 22 maart 2019 wordt het publiek uitgenodigd, aan de Verlengde Gemenelandsweg 38 te Paramaribo, om kennis te maken met het beroep mondhygiënist, maar vooral stil te staan bij hun eigen mondgezondheid.

Gratis advies

“Zoals elk jaar is het thema verbonden aan dat van de World Dental Federation en hun World Oral Health Day op 20 maart. Dit jaar is het thema: “Say AhhA!!! Act on Mouth Health” waarbij de Surinaamse gemeenschap behalve geïnformeerd ook gemotiveerd zal worden het hef in eigen handen te nemen betreft de bescherming van haar eigen mondgezondheid. Onderneem actie!!!”

[quads id=1]

tanden Paramaribo

In samenwerking met Zusadent

Stichting Dental Hygiene 597 doet dit in samenwerking met ZUZAdent. Door diens beste mondverzorgingshulpmiddelen en methoden aan te bieden.

Wil je weten hoe je goed kunt poetsen? Bekijk dan onderstaande video en deel het met een ieder! Laat vooral uw kinderen ernaar kijken:

[quads id=1]

Voor meer informatie Bekijk Stichting Dental Hygiene 597 op Facebook
Bron: De boodschap
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.