Video en foto’s – 5-jarig meisje dagenlang alleen gelaten door moeder in smerig appartement ~ Buitenland

moeder kind

Door stank en gehuil uit het appartement merkte de buren dat er iets mis was. Uiteindelijk brak de politie de deur open

[quads id=1]

Wat ze daar aantroffen was onmenselijk. Een kindje van 5 helemaal alleen achtergelaten door haar moeder. Bekijk het bericht, de video en vreselijke beelden voor meer informatie. Waarom mogen sommige mensen zichzelf moeder noemen?

Moeder van het meisje

Verwaarloosde peuter bevrijd uit woning vol afval, moeder aangehouden
Hulpverleners hebben gisteren in Moskou een 5-jarig meisje bevrijd uit een appartement vol zakken met vuilnis en ander afval. De 47-jarige moeder van het meisje zit in de cel. Ze had haar dochter dagenlang alleen achtergelaten, meldden Russische officials.

[quads id=1]

In het ziekenhuis

De peuter is opgenomen op de intensive-care afdeling van een ziekenhuis. De Russische Onderzoekscommissie, Ruslands belangrijkste onderzoeksinstantie, heeft de moeder van het meisje aangehouden en stelde een strafrechtelijk onderzoek in op verdenking van ‘samenzwering tot moord’.

Vol vuilnis

Het onderzoeksorgaan gaf geen informatie over de toestand van het meisje. Dat werd gisteren bevrijd uit het appartement vol zakken met vuilnis, plastic flessen, ogenschijnlijk kapotgeslagen meubilair en muren en plafonds die onder de viezigheid en verfspatten zaten.

[quads id=1]

Zorgwekkend

Volgens de Russische Kinderombudsman lijkt het meisje, geïdentificeerd als Lyuba, niet te kunnen praten. ,,Elk stukje fruit of ander voedsel dat we haar aanbieden, wil ze eerst ruiken. Pas daarna neemt het ze in haar handen. Erg zorgwekkend om te zien’’, verklaarde Anna Kuznetsova tegenover Russische persbureaus. ,,Het meisje heeft ook niet geleerd in een bed te slapen waardoor het bijzonder lastig voor ons is om haar in slaap te brengen.’’

[quads id=1]

Niet praten

Het meisje lijkt niet te kunnen praten, wil elk stukje voedsel eerst ruiken, is bang voor water en heeft niet geleerd hoe ze in een bed moet slapen

Water en elektriciteit in het appartement waren volgens haar afgesloten. ,,Het meisje is zelfs bang voor water’’, vervolgde de Kinderombudsman. ,,Je moet er niet aan denken wat er met het kind gebeurd zou zijn als niet was in gegrepen en de moeder niet meer zou zijn komen opdagen.’’

De moeder zei tijdens haar verhoor door de Onderzoekscommissie dat ze haar dochtertje voor “korte periodes” moest achterlaten om naar haar werk te gaan.

Gehuil en stank

[quads id=1]

Omwonenden hadden naar verluidt geklaagd over het huilende kind en de stank die uit het appartement kwam. Maar de politie had aanvankelijk geweigerd op te treden. Een andere politie-eenheid alarmeerde zondag de hulpdiensten om de deur open te breken.

Buren

Buren geïnterviewd door de Russische staatstelevisie verklaarden dat de moeder van het meisje nogal op zichzelf was en dat haar gedrag geen argwaan wekte.

Kijk hier naar de video:

Bekijk hier de foto’s:

Bron: Bron: AD
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.