Zwangere vrouw, kinderen en medewerker mishandeld tijdens beroving in Suriname

politie Nederland

Suriname ~ Een schandalige en meedogenloze mishandeling in Suriname. Een zwangere vrouw is bij thuiskomst overvallen door gewapende criminelen

[quads id=1]

Ze hebben haar op de grond gegooid en haar kind en arbeider zijn mishandeld. De buit was enorm. Bekijk het bericht voor meer informatie.

Zwanger vrouw uit Suriname

Zwangere vrouw, minderjarige kinderen en arbeider mishandeld. Zes criminelen hebben vrijdagavond een gewapende roofoverval gepleegd in een woning in het ressort van politie Rijsdijk te Kensenhuisproject in Suriname.

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de aangeefster kort voor de beroving thuis kwam aanrijden met haar twee minderjarige kinderen en haar arbeider.

[quads id=1]

Gewapende rovers

Ze waren nauwelijks uitgestapt en werden zij terstond overmeesterd door het zestal. Volgens de aangeefster waren drie van hen gewapend met jachtgeweren, een met een vuistvuurwapen en twee met houwers. Het huis werd geopend en binnen werden de slachtoffers gekneveld en mishandeld. De criminelen maakten SRD 3500, sieraden, een zwart gelakt voertuig en een Toyota Vanguard met het volgnummer PK 38-58 buit.

[quads id=1]

Enorme buit

Daarnaast hebben de criminelen ook twee contactsleutels van andere voertuigen meegenomen. Behalve deze goederen werden ook nog vijf mobiele telefoons, spaarpotten van de kinderen en documenten weggenomen. De daders hebben de arbeider een ernstige kapverwonding toegebracht aan zijn hoofd. De vrouw die zwanger is, werd geduwd op de grond en haar vierjarige kind werd mishandeld.

[quads id=1]

Geen aanhoudingen

Na hun daad verlieten de rovers de plaats met het voertuig van de aangeefster. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht.

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.