Video over de beroving van de man die beroofd is van zijn Rij- en Voertuigen belastinggeld

criminelen Suriname

Paramaribo ~ Een man in Paramaribo werd onverwachts beroofd van zijn belastinggeld in Suriname! Hij werd ineens benaderd door 4 langslopende jongens. 

[quads id=1]

Er zouden video beeld]en vrij zijn gegeven van de beroving. Lees hier meer over de beroving en kijk naar de video die op social media staan.

Rovers Paramaribo

Rovers die man beroofden van Rij- en Voertuigen belastinggeld nog niet opgepakt. De politie heeft vooralsnog de vier straatrovers nog niet kunnen aanhouden die vorige week vrijdagochtend een burger hebben overvallen aan de Saramaccastraat te Paramaribo.

[quads id=1]

Saramaccastraat Paramaribo

Er circuleren beelden van deze daad op social media. Hierop is duidelijk te zien hoe de rovers het feit hebben gepleegd. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer H.P. rij- en voertuigenbelasting zou betalen bij een van de betaalcentra.

Hij werd beroofd van SRD 1500, Euro 150, een mobiele telefoon en andere persoonlijke documenten.

[quads id=1]

Hij werd beroofd

Een voorbijganger die de roof meemaakte, probeerde het slachtoffer te helpen. Ook hij werd door de daders beroofd van zijn mobiele telefoon. Na de daad zijn de straatrovers richting de Timmermanstraat  te Paramaribo opgerend.

Nieuwe Haven

De politie van Nieuwe Haven heeft deze zaak nog niet overgedragen aan Kapitale Delicten. De daders zijn vooralsnog onbekend.

[quads id=1]

Bekijk hier de video die gedeeld is op social media:

Gerelateerde berichten:

Man beroofd van geld bestemd voor rij- en voertuigenbelasting te Paramaribo

geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.