Steekpartij tussen bewoners en criminelen in huis te Paramaribo ~ Politie Suriname

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Nadat twee criminelen een woning te Paramaribo binnendrongen kwamen ze oog in oog te staan met twee bewoners

[quads id=1]

Er ontstond een gruwelijk gevecht. 2 personen werden neergestoken. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Let op bijgevoegde foto kan vervelend overkomen. Houdt u daar rekening mee.

Politie Paramaribo

Inbreker in woning aangehouden door huisbewoners. De 34-jarige inbreker Sidindie,R. is op vrijdagmorgen 8 maart aangehouden door huisbewoners in een woning in de Rolmaatstraat te Paramaribo.

[quads id=1]

De inbreker Sidindie en zijn kompaan drongen de woning binnen en kwamen oog in oog te staan met twee mannelijke bewoners. Bij die gelegenheid hadden de criminelen een mes en een breekwerktuig bij zich.

Er ontstond een gevecht tussen de criminelen en de huisbewoners en bij die gelegenheid liepen zowel Sidindie als een huisbewoner steekverwondingen op. Op een gegeven moment vluchtte de kompaan van Sidindie weg. De huisbewoners konden voorkomen dat Sidindie weg kon komen.

1 crimineel is gevlucht

[quads id=1]

Toen politieambtenaren van het politie bureau Leiding ter plaatse verschenen werd Sidindie aan hun overgedragen. Deze gewonde crimineel en de gewonde huisbewoner werden overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo om medisch geholpen te worden.

Let op onderstaande foto is bloederig. Houdt u daar rekening mee.

politie Paramaribo
Volgens onze bronnen zijn het de juiste foto’s. Iemand uit Guyana heeft ze ook gebruikt. Waarschijnlijk komt daar de verwarring door.
Ziekenhuis te Paramaribo

In tegenstelling tot de huisbewoner was de aard van de verwondingen van de inbreker Sidindie niet van dien aard dat hij opgenomen moest worden in het ziekenhuis.

[quads id=1]

Sidindie is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Deze zaak is in onderzoek bij de recherche van het politie Regio Midden.
Foto binnengekomen via FB
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.t