Inspecteur van de politie rijdt 5-jarige jongen aan te Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo. Politie inspecteur Sergio Gentle zou een 5-jarige jongen hebben aangereden in Paramaribo

[quads id=1]

Het jongetje is na de aanrijding naar de SEH in het AZP te Paramaribo vervoerd. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie over het incident. Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan iedereen toch overkomen? Of had de inspecteur extra goed op moeten letten ivm zijn functie?

INSPECTEUR RIJDT VIJFJARIGE JONGEN AAN. De politie doet onderzoek naar een aanrijding die vrijdagmiddag is veroorzaakt door het hoofd van het Regio Bijstandsteam (RBT)Paramaribo, inspecteur Sergio Gentle. Daarbij werd een vijfjarige jongen aangereden.

[quads id=1]

De inspecteur, die ook penningmeester is van de politiebond, bevestigt de aanrijding aan de krant. Hij zegt dat het slachtoffertje het goed maakt.

De jongen was naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo afgevoerd. Details over de toestand van het kind kon het hoofd van de SEH, Mireya Rodriquez, niet verschaffen. Het ongeval deed zich voor op de kruising van de Fred Derbystraat en de Drambrandersgracht. Het vijfjarige jongetje wilde samen met zijn tante en nicht oversteken toen hij door de pick-up werd geraakt. De tante en nicht zagen het voertuig nog tijdig.

[quads id=1]

De politieman reed vermoedelijk met hoge snelheid en kwam tegen een elektriciteitsmast tot stilstand. Het ongeval zou zich heel snel hebben voorgedaan. De inspecteur zegt desgevraagd dat het goed met hem gaat. “De samenleving hoeft zich niet druk te maken om mij.

politie Paramaribo
Inspecteur Sergio Gentle. Foto: Politiebond.sr Foto uit DWT

Laten wij ons ontfermen over die jongen, want vanaf het geval zich heeft voorgedaan heb ik mij daarover zorgen gemaakt. Hij maakt het goed. Voor nu kan ik dat zeggen. Ik ben wel dankbaar dat omstanders hulp hebben geboden. Ik wil ze echt daarvoor bedanken. ”

[quads id=1]

De politiefunctionaris wil niet inhoudelijk ingaan op het verkeersongeval. “Ik wil niet vooruitlopen op het onderzoek van mijn collega’s. Laten wij ze de gelegenheid geven hun werk goed te doen. De politie komt uit met een bericht hierover. Meer kan ik niet zeggen.” De voorlichtingsafdeling van de politie wilde in het weekend geen informatie geven over het ongeval.

Hoofdinspecteur Humprey Naarden zei dat het onderzoek nog niet afgerond is en dat hij daarom nog geen details kan verschaffen. De woordvoerder van de politiebond, Revelino Eijk, zei ook niet op de hoogte te zijn van de aanrijding van de penningmeester.

politie Paramaribo
Foto van SRHerald

Hij verwees naar de voorlichtingsafdeling. “Ik kan niet vertellen wat er gebeurd is. Ik ben niet op de hoogte van deze case.”

Geschreven door Cheflin Paulus
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.