Imro en Rakeshkumar betrapt in de auto tijdens het vrijen / stelen ~ Politiebericht

politie Suriname

Suriname ~ Imro en Rakeshkumar zijn door de politie betrapt. Ze waren aan het stelen. Volgens de mannen waren ze gewoon saampjes aan het vrijen in de auto.

[quads id=1]

Later ontdekte de politie Etienne. Hoorde hij ook bij de vrijpartij? Of zijn de mannen gewoon aan het liegen en waren ze bezig met diefstal?

Dieven op heterdaad betrapt en aangehouden. De politie van het ressort Houttuin heeft in de nacht van woensdag 6 maart de 53- jarige Imro V. de 33-jarige Rakeshkumar J. en de 33-jarige Etienne F. aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal.

[quads id=1]

Diefstal in Suriname

Imro en Rakeshkumar werden op heterdaad betrapt door de surveillerende politie van Livorno op het Intervast Project aan de Martin Luther Kingweg te Suriname. Imro en Rakeshkumar waren bezig enkele meters voedingskabel van de NV EBS weg te namen.

Kabels van EBS

Bij deze twee verdachten zijn drie snijwerktuigen en een ladder aangetroffen. Deze voorwerpen zijn in het belang van het onderzoek in beslag genomen. Deze verdachten verklaarden, dat zij ter plaatse omgang met elkaar aan het bedrijven waren en ontkenden dat zij bezig waren diefstal te plegen.

Aan het vrijen

Niet lang na de aanhouding van Rakeshkumar en Imro kreeg de politie van Domburg de melding, dat een verdacht voertuig gesignaleerd was in hun werk ressort.

[quads id=1]

De politie van Domburg ging op onderzoek uit en trof het voertuig aan met daarin de 33-jarige Etienne F. Vermeldenswaard is dat de politie ressorten Houttuin en Domburg aangrenzende ressorten zijn in Suriname.

Ook Etienne aangehouden

In het voertuig trof de politie van Domburg het rijbewijs van de 33-jarige Rakeshkumar aan, die niet lang daarvoor was aangehouden door de collega’s van Houttuin. De politie kreeg sterk het vermoeden dat Etienne de kompaan was van Imro en Rakeshkumar en dat hij vermoedelijk op een sein wachtte om hen op te halen.

Dit vanwege het feit dat het voertuig in kwestie eigendom is van Rakeshkumar.

[quads id=1]

In de auto van Rakeshkumar

Hangende het onderzoek is ook nog komen vast te staan, dat meerdere voedingskabels van de NV EBS Suriname zijn doorgesneden. Het onderzoek moet nog uitwijzen of deze drie verdachten betrokken waren bij die handelingen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het drietal in verzekering gesteld. De recherche van regio Midden is belast met het verder onderzoek.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.