Zorina in elkaar geslagen door vriend Ravindra. Ruzie om voorkinderen

slaan Suriname

If Joe lob a okro. Dat zeggen we in Surinam. Joe moesoe lob a sirie. Dus geen ruzie om de voorkinderen van je partner

[quads id=1]

Lees onderstaand politiebericht voor meer informatie.

Man mishandelt concubine. De 36-jarige Ravindra, V. is op dinsdag 5 maart door de politie van het ressort Livorno te Suriname ingesloten voor ernstige mishandeling van zijn 29-jarige concubine Zorina, R. Binnen de relatie zijn er voorkinderen van beide partijen die in huis wonen.

[quads id=1]

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat zowel Ravindra als Zorina het altijd opnemen voor hun voorkinderen wanneer deze ruzie maken in huis. De voorkinderen van beide partijen kregen op 5 maart weer ruzie met elkaar. Die ruzie was de aanleiding tot een woordenwisseling tussen man en vrouw.

[quads id=1]

Op een bepaald moment werd het zo heftig dat Ravindra zijn concubine enkele vuistslagen toebracht in het gezicht. Ten gevolge van deze mishandeling liep Zorina letsels op waardoor zij medisch behandeld moest worden.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Ravindra door de politie ingesloten.
Bron kps