Roversbende laat doodgeschoten kompaan achter ~ politiebericht

overleden Paramaribo

Suriname – Hierbij het officiële politiebericht omtrent het aangetroffen lichaam in een busje. Het zou gaan om een dode rover

Zijn ‘vrienden’ hebben Zijn lichaam achtergelaten tijdens net vluchten. Ze hebben een gewapende roofoverval gepleegd in Suriname.

Bende van zeven pleegt gewapende roofoverval te Brownsweg; Adarell laat leven.

Bij een gewapende roofoverval op donderdag 7 maart, bij een goudzoekerskamp in het gebied, is één rover dodelijk geraakt vermoedelijk door een kogel afgevuurd door één van zijn kompanen. De dode rover is Adarell, Naingi.

De politie van Brownsweg en de recherche van regio Midden deden na de melding van de gewapende roofoverval de plek aan. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat zeven overvallers schietend het kamp bestormden.

Bij die gelegenheid moet Adarell geraakt zijn door een kogel uit het wapen van één van zijn kompanen. Na de overval namen de criminelen plaats in het busje van één van de benadeelden en reden daarin weg. Behalve het busje hebben de criminelen ook een hoeveelheid goud en mobiele telefoontoestellen buit gemaakt.

Naingi, die waarschijnlijk nog in leven was, werd meegenomen

Het busje werd niet ver van de plaats van het misdrijf terug gevonden met het lijk van Adarell, Naingi daarin. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Naingi in beslag genomen. De overige bendeleden zijn nog voortvluchtig. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Midden.
Brown KPS