Video’s – Overleden onze Chubert Simeon

overleden Suriname

Suriname,

R.I.P

Chubert (Paje) Simeon,

[quads id=1]

Wat me zo heeft overvallen,
Toen jij plotseling moest gaan,
Is dat er zoveel emoties Zijn,
Waar geen woorden voor bestaan.
Rip my little brother

Edith Simeon heel veel sterkte met het heengaan van jouw broertje, Vallentein, Miekke en kids Chuberto, Cheral en Ichairo sterkte in deze donkere dagen. Ook sterkte aan de rest van de famillie Paje en Simeon

De uitvaart zal zaterdag 9 maart 2019 plaatsvinden
voor meer informatie daarover bel: 8832032 Broer Jimmy
[quads id=1]

~ Andwella V ~

[quads id=1]

overleden Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.