Ondernemer heeft vrouwelijke arts mishandeld en gewurgd

moeder broer Suriname

Ondernemer Jerry uit Paramaribo heeft, vlak voor zijn kinderen zijn partner, die arts is, gewurgd. Waarschijnlijk uit boosheid omdat ze zijn auto heeft gekrabd.

[quads id=1]

Uit boosheid. Bekijk het bericht voor meer informatie. Wat een traumatische ervaring voor de kinderen.

Suriname Ondernemer wurgt vrouwelijke arts. De politie van Paramaribo heeft donderdag de ondernemer Jerry D. (52) aangehouden en in verzekering gesteld.

Ondernemer in Paramaribo

[quads id=1]

Deze man heeft zijn partner die een arts is, mishandeld en gewurgd. Uit het onderzoek blijkt dat beide samen twee kinderen hebben van 9 om 11 jaar. Afgelopen zaterdag is Jerry thuis bij zijn partner geweest om zijn kinderen op te halen.

Kinderen erbij

Er ontstond een meningsverschil tussen beide welke uitmondde in een handgemeen. De kinderen hebben verklaard dat hun vader hun moeder heeft gepijnigd. Ook de ondernemer heeft aangifte contra de arts gedaan ter zake mishandeling en vernieling. Zij heeft uit boosheid zijn voertuig gekrabd.

Voertuig gekrabd

[quads id=1]

Intussen zijn de visa van de vrouw al binnen. Zowel het visum van de huisarts als dat van de KNO-arts stellen dat er sprake is geweest van wurging. De politie heeft Jerry ter zake poging moord, poging doodslag en poging zwaar lichamelijk letsel ingesloten.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.