Anoniem – Ik mag toch zelf bepalen hoe ik geld wil verdienen? – Business Club Suriname

geld verdienen businessclub internationaal werken Suriname nederland

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Latoya uit Diemen. Ik ben van Surinaamse afkomst. Ik werk en verdien genoeg geld.

Ik ben namelijk camera meisje en heb veel bezoekers uit meerdere landen. Ik begon heel laag en heb me in 6 jaar opgebouwd tot pro. Heel weinig mensen weten wat ik doe. Alvast mijn ouders niet.

Geheim

Toen ik Lloyd tegenkwam deed ik dit werk al. In het begin wist hij het niet. Pas toen ik hem vertrouwde vertelde ik het hem. We zijn toen even uit elkaar geweest. We woonden nog niet samen maar we hebben het toch weer geprobeerd. We konden niet zonder elkaar.

Hij heeft me toen ook gevraagd om te stoppen maar nee. Mijn enige voorwaarde was dat hij mijn werk moest accepteren. Ik ga niet vreemd. Ja misschien virtueel maar niet echt.

Ik ging niet vreemd

Hij vond hij het niet leuk maar hij waardeerde later wel die zelfstandigheid van mij en natuurlijk ook wel het geld dat ik verdiende als camera meisje. Lloyd werkte ook maar hij verdiende misschien maar 10% van mijn salaris.

Na een jaar ofzo heeft hij zijn baan opgegeven en is voor mij gaan werken. Nee, ik moet zeggen dat we samen zijn gaan werken. Hij heeft geleerd van mijn business en is zijn eigen web bedrijfje begonnen. Ik ben ook zelfstandig.  Inmiddels hebben we ook een aantal meiden die werken voor Lloyd. Hij doet het heel goed.

Trouwen en kinderen

Ik ben nu 27 jaar en Lloyd is 35. Hij heeft me onlangs gevraagd om met hem te trouwen. Hij wil alles met mij. De hele mikmak en dus ook kinderen. Ik heb vroeger wel eens tegen mezelf gezegd dat ik stop met dit werk zodra ik kinderen neem. Lloyd wil dus dat ik meteen stop met werken. Want hij wil meteen beginnen met kinderen en eind van het jaar trouwen. Maar hij trouwt alleen als ik stop met dit camerawerk

Ik vind dat het een dreigement is. Ik hou van mijn werk. Ik ben er heel goed in en ik kan heel veel geld hiermee verdienen. Ja, we hebben de meisjes in dienst maar die verdienen lang niet wat ik verdien. En dat gedeelte is Lloyd zijn afdeling,

geld verdienen businessclub internationaal werken Suriname nederland

Ik ben bang dat als ik stop dat hij nu alle regels gaat bepalen. ik ben nu een soort van baas maar Lloyd wil dat ik ga veranderen in een huis moeder die voor de kinderen zorgt. dat wil ik absoluut niet ik hou van mijn leven zoals het nu is. Ik kan reizen en genieten van het leven. Is wel hard werken maar ik bepaal alles. Ik bepaal mijn eigen tijd.

Ik ben nu mijn eigen baas

Lloyd begint bezitterig te worden en wil mijn leven bepalen. Vooral nu ik zijn vrouw word. Ik ben bang dat het steeds erger gaat worden. Eigenlijk wil ik nooit stoppen met dit werk. Nu ook niet als ik zwanger ben want juist zwangere vrouwen zijn zeer in trek in deze wereld.

Beoordelen jullie mij aub niet te snel. Ik ben niet heel intiem bezig met mannen soms wel. maar jullie moeten het zien als een gezelschap op afstand. Ik ben maatjes met wie ik dagelijks/wekelijks contact heb. En het zijn mijn vaste klanten en ook zij willen mij niet kwijt. Voor sommige klanten ben ik hun enige uitweg in het leven.

Maar het belangrijkste is natuurlijk toch wel lloyd. We hebben een fijne relatie opgebouwd. Zowel werk als persoonlijk. Hij is gegaan van niets naar iets. Hij doet het heel goed en verdient zelf ook goed geld. Hij werkt ook hard. Daarom wil hij dat ik stop. Maar ik wil dat niet.

Maar hij is duidelijk: Als ik niet stop dan geen wedding en al helemaal geen baby. Ik twijfel. want ik moet als vrouw toch zelfstandig zijn? Of moet ik het aanbod accepteren en mijn man voor mij laten zorgen? En daar gewoon van genieten?

Doodongelukkig

Ik ben bang dat ik dan doodongelukkig ga worden. Maar wat moet ik doen?  Niet stoppen betekent ook niet trouwen en geen baby, en uiteindelijk zal hij dan vertrekken.

Wat moet ik doen? Moet ik voor mezelf en mijn eigen vrijheid kiezen of moet ik kiezen voor mijn man? Ik weet het nu echt even niet meer. Maar Lloyd begint nu echt elke dag te klagen. De sfeer is niet leuk meer.

En wat doe ik als ik stop en Lloyd besluit van mij te scheiden? Ik ben nooit echt naar school geweest dus een normale baan zoeken gaat moeilijk. En om weer een bestand op te bouwen met camera werk gaat een eeuwigheid duren. En natuurlijk wordt ik ook niet jonger.

Grrrrr waarom is die man van mij zo koppig? We hebben het zo leuk samen, waarom moet hij veranderen? Misschien moet ik ook maar veranderen.

Dus ja, ik heb jullie geschreven voor wat advies. Niet om mijn werk af te keuren. En af te kraken. Ik weet dat wat ik doe niets te maken heeft met geen zelfrespect.

Ik ben geen motjo. Ik slaap niet met mannen. Ik hou ze gewoon gezelschap op een intieme manier. Dit is nu eenmaal wat ik doe en wat ik al jaren heb gedaan. Maar misschien is het nu tijd om te stoppen. Om mijn relatie te redden. ja toch? Ik ben zeer benieuwd naar jullie reacties hierop.

Gerelateerde berichten: