Over de politieagent die een minderjarige van voor en van achter zou hebben misbruikt in pension

politie Paramaribo

Suriname. Lees hier de uitgebreide informatie over politie agent Kishan. een meisje (tevens zijn nichtje) verklaart dat hij haar meerdere keren heeft misbruikt.

[quads id=1]

Ook in haar achterwerk. Lees hier de gruwelijk details over de misbruik. Waarom heeft ze niet om hulp gevraagd. Waarom is ze niet weggerend. Spreekt ze wel de waarheid? Ze zal hier toch niet over liegen?

Politieman uit Suriname

Advocaat vraagt vrijspraak in misbruikzaak politieman uit Suriname. Advocaat Chandra Algoe heeft donderdag voor vrijspraak gepleit in de misbruikzaak waarin de politieman Kishan J. terecht staat. Het Openbaar Ministerie, vertegenwoordigd door Claudia Bruining, heeft op de afgelopen zitting tegen Kishan een gevangenisstraf van 3 jaar onvoorwaardelijk geëist.

[quads id=1]

3 jaar cel

Zij achtte gemeenschap met een jeugdige wettig en overtuigend bewezen. Tegen deze verdachte werd op 27 april 2018 aangifte van omgang met dwang c.q. omgang met een minderjarige gedaan. Op 6 mei 2018 werd hij ter zake aangehouden en in verzekering gesteld. Volgens het 15-jarige slachtoffer heeft de verdachte, een politieman, haar tot twee maal toe misbruikt.

2 keer

De eerste keer kwam zij met voeding thuis zonder iemand iets te zeggen. Haar ouders verklaren dat ze die dag inderdaad met de verdachte is weggegaan. De tweede keer had ze volgens haar verklaring via Facebookchat een afspraak gemaakt met de verdachte. Die zou haar gevraagd hebben om een reserve bloes mee te nemen.

[quads id=1]

Reserve bloes

Dat heeft ze ook gedaan volgens haar. Volgens het slachtoffer heeft de politieman haar opgehaald bij de school en heeft haar daarbij dreigend in het voertuig misbruikt. Ze had zich nadien verkleed in de auto. De tweede keer werd zij naar een pension in Suriname gebracht. Daar is zij van voor en in haar achterwerk misbruikt. Het visum van de deskundige ondersteunt dat er sprake kan zijn van intiem misbruik. Volgens de verdediging heeft de verdachte het verwijt vanaf het begin ontkend. De verdachte erkent het meisje in maart te hebben opgehaald, echter ontkent hij haar te hebben misbruikt.

[quads id=1]

Hij ontkent het

Volgens de raadvrouw zijn er teveel twijfels in deze zaak en is het bewijs niet geleverd. De verdediging verzocht de rechter om de verdachte integraal vrij te spreken. Volgens het meisje had Kishan dreigend tot haar gesproken bij de school. “Waarom heeft zij niet om hulp geroepen? Het wemelt er daar van ouders en andere schoolkinderen”, aldus Algoe. “Volgens het slachtoffer was Kishan tot tweemaal toe gestopt. Een keer om rubbers te kopen. Ze heeft zich toen verkleed in de auto. Waarom is zij niet weggelopen?” De verdediging hield haar duidelijk voor dat auto’s van binnen opengaan. De tweede keer waren zij gestopt om drank te kopen. Ook toen is zij in het voertuig blijven zitten.

[quads id=1]

Ze kon weglopen

Bij aankomst in het pension in Suriname had het meisje niet om hulp geroepen c.q. gevraagd. Volgens het slachtoffer is zij intiem misbruikt. Echter blijkt uit het visum dat er sprake is van kleine fissuren aan haar geslacht en dat de hymen niet in tact zijn. Uitwendig zouden er geen traumatische letsels zichtbaar zijn. Gezien de visa kan daaruit gedestilleerd worden dat het slachtoffer vermoedelijk geen maagd was voor 27 maart.

Geen maagd meer

Ook kwam het meisje op 27 april met zuigvlekken thuis. Dit was de reden waarom haar moeder ontdekte dat er iets was gebeurd.

[quads id=1]

Het slachtoffer houdt vol beide keren gebloed te hebben, echter is zij behandeld door 4 artsen en geen enkele arts heeft enige bloeding vastgesteld. De verschillende visa leveren geen bewijs tegen de verdachte.

Geen bewijs

Deze tonen alleen dat er inderdaad onzedelijke handelingen zijn gepleegd met het meisje, maar niet dat de verdachte daar iets mee te maken heeft. Er is geen DNA-onderzoek en daarom kunnen deze visa niet vaststellen dat de verdachte iets met dit strafbaar feit te maken heeft, stelde de advocaat. Volgens verklaring had de verdachte haar in maart opgehaald met de Toyota Premio.

[quads id=1]

Dit voertuig is niet gekeurd voor het jaar 2018 en rijdt de verdachte dit voertuig al maanden niet. Bovendien is er door de politie geen onderzoek gedaan of dit voertuig wel op straat in Suriname is gezien.

Geen onderzoek

De verdachte is politieambtenaar en zou het voor de politie van Commewijne gemakkelijk zijn dit na te trekken. “Uit het onderzoek van de politie is niet komen vast te staan dat de verdachte op enig moment naar het desbetreffende pension in Suriname is geweest. Er zijn geen camerabeelden of verklaringen die bewijzen dat de verdachte op de opgegeven data op die locatie was”, merkte de advocaat op.

Haar verklaring

Het slachtoffer heeft verklaard dat zij de verdachte heeft gekrabd met haar rechterhand, terwijl hij op haar lag.

[quads id=1]

Uit het visum van een arts blijkt dat er een oude krabverwonding te zien is aan de rechterschouder. Volgens de advocaat is dit niet mogelijk, want als het meisje met haar rechterhand gekrabd zou hebben, moest het letsel aan de linkerzijde van de verdachte zijn. De verdachte geeft aan dat dit een oud scheerlitteken is. De advocaat gaf aan dat de verklaring van het slachtoffer niet klopt met de constatering van de arts.

Zogenaamde vrees

Kishan is reeds anderhalf jaar ontwapend. Gezien zijn postuur kan hij geen wapen verbergen. Volgens Algoe haalde het slachtoffer dit alleen aan om haar zogenaamde vrees te onderbouwen.

[quads id=1]

Op vragen van de verdediging gaf ze aan nimmer het wapen te hebben gezien en nimmer daarmee bedreigd te zijn. Volgens de advocaat zijn er heel wat twijfels in deze zaak en op basis van die twijfels verzocht zij de rechter om Kishan integraal vrij te spreken.

Blijft aangehouden

Op de volgende zitting komt het OM wederom aan de beurt. De verdachte blijft aangehouden.

Eerdere berichten:

Minderjarige verklaart van voor en in haar achterwerk misbruikt te zijn door politie agent in pension te Suriname

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.