Nep politie agenten plegen gewapende overval in woning.

vakantie Paramaribo

Paramaribo ~ Dit is vreselijk. Mensen in een woning te Paramaribo zijn opgeschrikt door gewapende criminelen. De mannen deden alsof ze politie agenten waren.

[quads id=1]

Ze overmeesterden de slachtoffers en gingen ervandoor met hun geld. Welke agenten zijn echt en welke nep? Hoe weet je dat eigenlijk?

Woning te Paramaribo

Nep politiemannen plegen woningoverval te Paramaribo. Drie criminelen, die zich als politiemannen uitgaven, hebben in de nacht van woensdag op donderdag 7 maart een overval gepleegd in een woning aan de Meindert Hobbemastraat.

[quads id=1]

Nep politie

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de daders donker gekleed gingen. Zij hebben de deur ingetrapt en hielden de bewoners, op dat moment waren twee personen thuis, onder schot. Zij moesten plat liggen en werden gelijk daarna gekneveld. De criminelen, die zich als politiemannen voordeden, hebben een geldbedrag in SRD en Euro weggenomen.
[quads id=1]

Ze hadden wapens

Ook hebben zij waardevolle persoonlijke spullen van de slachtoffers ontvreemd. Op het moment van de roof kwam een derde gezinslid thuis en ook die werd overmeesterd. Na hun daad werden de slachtoffers in de woning achtergelaten. De rovers stapten in een busje en reden weg met medeneming van de buit.

[quads id=1]

Buit meegenomen

De politie van Geyersvlijt te Paramaribo is belast met het onderzoek. De daders zijn vooralsnog voortvluchtig.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.