Moordenaar uit Suriname maakt vriendin zwanger terwijl hij vast zit in het buitenland

zwanger Suriname

Suriname ~ Veroordeelde moordenaars die hun partner bezwangeren? Een man uit Suriname is in de Cariben veroordeeld voor moord. Hij zit sinds 2011 vast.

[quads id=1]

Opmerkelijk is dat zijn vriendin 7 maanden zwanger is .. van hem. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Mensen reageren geschokt. Hoe kan een man die aan het ‘boeten’ is tegelijkertijd ‘pleziertjes’ hebben met zijn vriendin? Zou intieme omgang verboden moeten zijn als je in de gevangenis zit? 

[quads id=1]

Moordenaar uit Suriname

Man uit Suriname bezwangert partner tijdens detentie. Een op Antigua en Barbuda veroordeelde Surinaamse moordenaar heeft het gepresteerd om tijdens zijn detentie zijn partner te bezwangeren. Het eiland is in rep en roer dat het voorval heeft kunnen plaatsvinden.

7 maanden zwanger

De vrouw is inmiddels zeven maanden zwanger. S. Frederik uit Suriname werd in 2011 veroordeeld tot zestien jaar cel voor de moord op Lyndon Browne in juni 2009. Hij bekende het slachtoffer te hebben gekapt en gestoken.

[quads id=1]

Corruptie in de gevangenis

De kwestie rond de man uit Suriname zou het toonbeeld zijn van corruptieve misstanden waarbij gedetineerden bepaalde privileges krijgen. Want hoe kun je vanuit de gevangenis iemand zwanger maken? Kan het zijn dat hij soms toestemming krijgt om de gevangenis te verlaten?

Lekker relaxen

Wat de zaak van S. Frederik opmerkelijk maakt, is dat er foto’s zijn opgedoken waar de man, gestoken in bajeskleding, lekker relaxend zit in de tuin van een woning. Hoe dan?

[quads id=1]

Lees hier meer over het verhaal van S. Frederik

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.